Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διαμαρτυρία από γονείς και κατάληψη από μαθητές για τη μη μεταφορά στα σχολεία - Στην Περιφέρεια σήμερα η Ένωση Γονέων του Δήμου Ερυμάνθου

Πάτρα: Διαμαρτυρία  από γονείς και  κατά...

Μανωλόπουλος: "Χωρίς συμβάσεις δεν μπορούμε να κινηθούμε"

Βρισκόμαστε στον Οκτώβριο αλλά ακόμα το θέμα της μεταφοράς των μαθητών δεν έχει λήξει. Όπως έχει γράψει από χθες το thebest.gr το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται μαθητές και γονείς.

Σήμερα το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Δήμου Ερυμάνθου, μαζί με μέλη των Συλλόγων Γονέων από σχολεία της περιοχής, θα επισκεφθεί στις 11.00 το πρωί τον αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Γρ. Αλεξόπουλο, προκειμένου να ενημερωθούν για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης των διαγωνισμών για την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία του Δήμου.

Όπως έγραψε χθες το thebest.gr μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Λουσικών βρίσκονται σε κατάληψη για το συγκεκριμένο θέμα καθώς πολλά παιδιά δεν έχουν πρόσβαση στο σχολείο, ενώ ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος τόνισε ότι χωρίς την υπογραφή των συμβάσεων δεν μπορούν να εκτελέσουν δρομολόγια.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 εξέφρασε την αισιοδοξία του για γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος και εκκίνηση των δρομολογίων ακόμα και την Παρασκευή.

Είτε την Παρασκευή είτε την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών στην Αχαΐα με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, καθώς για την οριστικοποίηση και κύρωση της σχετικής σύμβασης απομένει μόνο ο έλεγχος της από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Η σύμβαση έχει σταλεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο και αναμένεται απάντηση έως την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Παράλληλα, ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες μέρες η υπογραφή και ο έλεγχος των συμβάσεων με 700 περίπου οδηγούς ταξί οι οποίοι, επίσης, θα συνδράμουν στο έργο της μεταφοράς μαθητών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις