Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ευχαριστίες της τέως προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού Αναστασίας Παπαντωνοπούλου

Πάτρα: Ευχαριστίες της τέως προέδρου του...

Με την ευκαιρία της συμμετοχής στην πολιτιστική διαδρομή που διοργάνωσε το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας

Στο πλευρό των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας βρέθηκε η Αναστασία Παπαντωνοπούλου κατά την τελευταία ημέρα άσκησης των καθηκόντων της ως προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Η κυρία Παπαντωνοπούλου συμμετείχε την περασμένη Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στην πολιτιστική διαδρομή που διοργάνωσε το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο των δράσεων «Διαδρομές Πολιτισμού» για την Τρίτη Ηλικία 2013- 2014.

150 μέλη κι από τα τρία ΚΑΠΗ του Οργανισμού επισκέφτηκαν τον  Φενεό στην περιοχή της ορεινής Κορίνθιας και βρέθηκαν σε αξιόλογες τοποθεσίες, όπως η Λίμνη  Δόξα, η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου και  το  Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Στη δράση συμμετείχαν επίσης η διευθύντρια του ΚΟΔΗΠ Αγγελική Ψαρού και η προϊσταμένη του τμήματος Διοικητικού Οικονομικού,  Ευγενία Αβραμίδη. Με αφορμή την εν λόγω δράση η Αναστασία Παπαντωνοπούλου είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τα μέλη των ΚΑΠΗ αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας της.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε αφενός τον προϊστάμενο του τμήματος

Τρίτης Ηλικίας κ. Κολοκυθά Γεώργιο, για την άψογη συνεργασία που είχαν αλλά και για τις σπουδαίες δράσεις που γίνονται στο τμήμα που είναι υπεύθυνος και αφετέρου την προϊσταμένη των Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών του Κοινωνικού Οργανισμού Ευγενία Αβραμίδη, η οποία χάρη στην άψογη συνεργασία που είχε με όλα τα Τμήματα του Κοινωνικού Οργανισμού, συνέβαλε καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών, αλλά και στην επίτευξη ενός σημαντικού ταμειακού υπολοίπου, ύψους περίπου τριών εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μένει παρακαταθήκη στην επόμενη διοίκηση.

Σήμερα (χθες) η κυρία Παπαντωνοπούλου επισκέφθηκε τα γραφεία του Κοινωνικού Οργανισμού, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό του Οργανισμού, ευχαριστώντας τους προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν.

Εκεί ενημερώθηκε από την προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών Βάνα Βανδώρου για τη θετική εξέλιξη τοποθέτησης οργάνων παιδικής χαράς στον ΙΕ’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Πάτρας στη Δημοτική Ενότητα Βραχναιίκων στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Τσουκαλεΐκων, ο οποίος παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία με τη λήξη της θητείας της.

Με την ευκαιρία η κυρία Παπαντωνοπούλου ευχαρίστησε θερμά την κυρία Βανδώρου για τις άοκνες προσπάθειες της να λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός, ξεπερνώντας τις πολλές δυσκολίες.

Ευχαριστίες για τη συνεργασία απεύθυνε η Αναστασία Παπαντωνοπούλου και στην προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Στήριξης Αμαλία Τράκα στη συνάντηση που είχαν.

 

Η κυρία Παπαντωνοπούλου εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν ο νέος πρόεδρος Θεόδωρος Τουλγαρίδης και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΔΗΠ και δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της νέας Δημοτικής Αρχής, ιδιαίτερα στα ζητήματα που αφορούν στον Κοινωνικό Οργανισμό, τον οποίο χαρακτήρισε «αποκούμπι όλων των κοινωνικών ομάδων και όλων των ηλικιών».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις