Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Thebest.gr: Μέσα σε δυο μέρες περισσότερες από 170.000 επισκέψεις! - Ένα ευχαριστώ απ' όλους μας

Thebest.gr: Μέσα σε δυο μέρες περισσότερ...

Η μεγαλύτερη ειδησεογραφική πύλη της ελληνικής Περιφέρειας

Το thebest.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πόρταλ της ελληνικής Περιφέρειας, ήταν ο «πρωταγωνιστής» της ενημέρωσης και σε αυτές τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, όπως επίσης και στις ευρωεκλογές.

Με συνεχή ροή ειδήσεων για την προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων, συνδυασμών και κομμάτων, με συνεντεύξεις και σχόλια, με πυκνή αρθρογραφία, και με δυο πραγματικούς «μαραθώνιους» ενημέρωσης αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, το thebest.gr ήταν εκεί ώστε άμεσα, έγκαιρα και αντικειμενικά να ενημερώσει τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επιπλέον, το thebest.gr δικαίωσε και σε αυτές τις εκλογές τον ισχυρό παρεμβατικό του ρόλο, υπηρετώντας την αποστολή ενός μεγάλου μέσου ενημέρωσης που χωρίς εξαρτήσεις και άλλους «υπόγειους» δεσμούς εξαντλεί κάθε διαθέσιμο πεδίο με σκοπό την πολύπλευρη και πλουραλιστική πληροφόρηση όσων (δεκάδων χιλιάδων) καθημερινά το επιλέγουν και το εμπιστεύονται.

Μέσα σε είκοσι μέρες:

Διοργανώσαμε δυο debates υποψηφίων Δημάρχων Πατρέων. Το πρώτο με δική μας την πλήρη οργανωτική ευθύνη, το δεύτερο σε συνεργασία με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το Ionian Channel.

Παραγγείλαμε, παραλάβαμε και δημοσιεύσαμε δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για τους συσχετισμούς δυνάμεων και την πρόθεση ψήφου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τις περιφερειακές εκλογές.

Μεταδώσαμε exit poll για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πατρέων και τις περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την συνεργασία της εταιρείας Data Rc.

Φιλοξενήσαμε συνεντεύξεις υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών καθώς και συνεντεύξεις υποψηφίων ευρωβουλευτών (ενδεικτικά, Γιώργος Κατρούγκαλος, Δημήτρης Κουρέτας, Νίκος Μπίστης, Νίκος Ανδρουλάκης, Σάββας Ρομπόλης, Σία Αναγνωστοπούλου, του βουλευτή Βασίλη Κικίλια κ.α.).

Δική μας ανταμοιβή; Η υψηλή επισκεψιμότητα που μας χάρισαν οι αναγνώστες μας. Τις δυο Δευτέρες 19 και 26 Μαΐου το thebest.gr είχε αθροιστικά περισσότερες από 170.000 επισκέψεις, σύμφωνα με τα στοιχεία των google analytics.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλη την δημοσιογραφική ομάδα του thebest.gr για την προτίμηση σας.

Για την κάλυψη των εκλογικών αναμετρήσεων συνεργάστηκαν οι δημοσιογράφοι Ζώης Μαρίνος, Φάνης Βγενόπουλος, Νίκος Σύφαντος, Γιάννης Πομώνης, Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, Ελευθερία Μακρυγένη, Γωγώ Παπαδάκου, Θάνος Χριστακόπουλος, Τάκης Μαρτάτος, Αμαλία Λαλιώτη, Ζήσιμος Σίνος ενώ στην διοργάνωση του πρώτου debate πολύτιμη ήταν η συμβολή του Απόστολου Βουλδή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις