Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφτασε μέχρι το...Περού η είδηση με τον Νυαπάκτιο που έκαψε το σπίτι του για να μη του το πάρει η τράπεζα

Έφτασε μέχρι το...Περού η είδηση με τον ...

Επικαλούμενο πληροφορίες της ελληνικής ηλεκτρονικής εφημερίδας Nafpaktia News,

Διάσημος ακόμη και στο μακρινό Περού έγινε ο πενηντάχρονος από την περιοχή της Ναυπάκτου που έβαλε φωτιά στο σπίτι του για να μην του το κατασχέσει η τράπεζα, εξαιτίας χρεών. Για τον ίδιο λόγο έριξε και το αυτοκίνητό του σε γκρεμό.

Την είδηση αναπαρήγαγε, στην ηλεκτρονική του έκδοση το περουβιανό RPP.
Επικαλούμενο πληροφορίες της ελληνικής ηλεκτρονικής εφημερίδας Nafpaktia News, σημειώνει πως οι κοντινοί του εξήγησαν πως ο ίδιος είναι σε κακή οικονομική κατάσταση απ΄όταν έπεσε έξω η οικογνειακή επιχείρηση που διατηρούσε.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, τον βρήκαν να κάθεται με ένα τσιγάρο στο στόμα, βλέποντας το τυλιγμένο στις φλόγες σπίτι του.
"Δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα δικό μου" είπε ο ίδιος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Η πολιτική λιτότητας της ελληνικής κυβέρνησης έχει προκαλέσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού ενώ η κρίση έχει προκαλέσει απεργίες και διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, καταλήγει το δημοσίευμα.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις