Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρεμιέρα για τις ΚΑθαρές Παραλίες Αιγιάλειας (ΚΑ.Π.Α.) - Εθελοντική Αποστολή στην παραλία Αιγίου

Πρεμιέρα για τις ΚΑθαρές Παραλίες Αιγιάλ...

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα»

Με σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» έκαναν πρεμιέρα οι Εθελοντικές Αποστολές ΚΑ.Π.Α. (Καθαρές Παραλίες Αιγιάλειας) την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στην παραλία Αιγίου. Το παρόν έδωσαν αρκετοί συμπολίτες μας με πάθος και αγάπη για την πόλη, είτε εκπροσωπώντας απλά τον εαυτό τους είτε κάποιον φορέα. Αξιοσημείωτη η μεταμόρφωση του όμορφου μικρού πάρκου κάτω από το παλιό Λιμεναρχείο που καθαρίστηκε και βάφτηκε στις λεπτομέρειές του αποτελώντας πλέον έναν χώρο πρόσφορο για μια απλή βόλτα και ανάσα ή ακόμα και για εκδηλώσεις.

Σημαντικό μέρος της παραλιακής ζώνης του Αιγίου καθαρίστηκε από χόρτα και μπάζα ενώ οι προσόψεις παλαιών εγκαταλελειμμένων κτηρίων ασβεστώθηκαν. Οι κολόνες φωτισμού κατά μήκος της θάλασσας επίσης χρωματίστηκαν. Και φυσικά δεν τελείωσαν οι παρεμβάσεις καθώς έπεται ο κήπος που βρίσκεται στη ρίζα της Τεμπελόραχης, ο καθαρισμός και οι διαγραμμίσεις των τριών πάρκινγκ της παραλίας κ.ά.

Φορείς που στηρίζουν εμπράκτως τις δράσεις ΚΑ.Π.Α. είναι το ΑΓΑΦΡΟΝ (ΑΓΑπώ & ΦΡΟΝτίζω – Εθελοντικές Δράσεις Δήμου Αιγιάλειας), η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας καθώς και οι υπηρεσίες του Δήμου Αιγιάλειας.

Ασβέστη προσέφεραν τα οικοδομικά υλικά  Παπαγιαννακόπουλος Ν. & ΣΙΑ ΟΕ (Ροδοδάφνη), νερά και αναψυκτικά η εταιρία ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ι. Κ., & ΥΙΟΣ Ο.Ε. ΚΡΙΝΟΣ (Ροδοδάφνη) ενώ  σαντουιτσάκια ετοίμασε για τους εθελοντές το κατάστημα τυροκομικών «Η Στάνη των Καλαβρύτων» (Ταξιαρχών 4, Αίγιο).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις