Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ομόφωνη η απόφαση για τον Άμπετ Χασμάν ένα χρόνο μετά το θάνατό του- Το όνομά του δόθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ

Πάτρα: Ομόφωνη η απόφαση για  τον  Άμπετ...

Οι καθηγητές ζητούν στήριξη στον αγώνα τους

20.53 Με ιδιαίτερη συγκίνηση  το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του δημάρχου Πατρέων, Γιάννη Δημαρά, να δοθεί το όνομα του 'Αμπετ Χασμάν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ στην οδό Θουκυδίδου, στη Νεάπολη Ζαρουχλεΐκων, ιδιοκτησίας του Δήμου Πατρέων.
Απ' όλους  τονίστηκε η μεγάλη κοινωνική προσφορά του Άμπετ Χασμάν και το ενδιαφέρον του για το συνάνθρωπο, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, καταγωγής κλπ.

 

19.30 Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους και σε υλοποίηση της πρότασης που είχε καταθέσει στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είχε γίνει στη μνήμη του εκλιπόντος, ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, φέρνει σήμερα το απόγευμα προ ημερησίας διατάξεως στην υνεδρίαση του συμβουλίου το θέμα της απόδοσης τιμής στον Αμπετ Χασμαν για την κοινωνική προσφορά του και το ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος θα ζητήσει να δοθεί το όνομα του Αμπετ Χασμάν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ του Δήμου Πατρέων στην οδό Θουκυδίδου, ιδιοκτησίας του Δήμου. Πρόκειται για μια κοινωνική δομή για την οποία συνεισέφερε τα μέγιστα ο Αμπετ Χασμάν. Εργάστηκε συστηματικά, προκειμένου να καλύψει το αίτημα δεκάδων γονέων της πόλης που αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την απασχόλησης των παιδιών τους.

Η αποψινή συνεδρίαση γίνεται παρουσία εκπροσώπων του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αχαϊας και καθηγητών που ζητούν από το Σώμα να εκδώσει ψήφισμα στήριξης του αγώνα τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα της ψήφισης Προέδρου στη ΔΕΥΑΠ καθώς ο Δήμαρχος θα προτείνει τον Χρήστο Λέγκα, και όπως όλα δείχνουν  θα υπάρξει αντίδραση απο την πλευρά Κατσικόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις