Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Σε γενική πολιτική απεργία διαρκείας καλεί το Ε.Π.Α.Μ.

Πάτρα: Σε γενική πολιτική απεργία διαρκε...

Κάλεσμα συμμετοχής στο σημερινό συλλαλητήριο έξω από το Εργατικό Κέντρο

Σε ανακοίνωσή του το Ε.Π.Α.Μ. Αχαΐας αναφέρει:

Το ΕΠΑΜ Αχαΐας, ευρισκόμενο στο πλευρό των εργαζομένων, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013.

Θέλουμε όμως να τονίσουμε ότι είναι εξόφθαλμο πια στην πλειοψηφία των εργαζομένων πως τέτοιες αποσπασματικές κινήσεις δεν έχουν πλέον κανένα αποτέλεσμα και δεν προστατεύουν τα ελάχιστα εναπομείνοντα εργασιακά δικαιώματα.

Έχοντας τα παραπάνω κατά νου, απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους ξεκαθαρίζοντας  ότι απέναντι σε έναν αδίστακτο αντίπαλο, όπως η ελληνόφωνη εσωτερική τρόικα και οι  εντολείς της- τρόικα  εξωτερικού, πρέπει να εφαρμοστούν νέες μορφές αγώνων και διεκδικήσεων.

Στο ΕΠΑΜ έχουμε την πεποίθηση πως η καταλληλότερη και αποτελεσματικότερη μορφή αγώνα είναι η προετοιμασία και η οργάνωση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους να προσανατολιστούν οι ίδιοι αλλά και να ΠΙΕΣΟΥΝ τα συνδικάτα τους προς αυτή την κατεύθυνση. Έχοντας κατά νου το άνευ προηγουμένου πλιάτσικο σε βάρος των εργαζομένων αλλά και του ελληνικού λαού στο σύνολό του, καλούμε τους εργαζόμενους να υπερβούν, και στην πράξη να καταργήσουν , τις ηγεσίες εκείνες των συνδικάτων που δεν συμβάλλουν στην οργάνωση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ αλλά αντίθετα, από πονηριά ή αφέλεια ορμώμενες, διοργανώνουν αναποτελεσματικές μονοήμερες απεργίες δίνοντας άλλοθι στους παίκτες της τραγωδίας που βιώνουμε σήμερα.

Για να ξαναγίνουν τα συνδικάτα αποτελεσματικά όργανα πάλης των εργαζομένων, όπλα στα χέρια του αγωνιζόμενου λαού.

ΟΛΟΙ την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 10:30 το πρωί μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Πλ. Εθνικής Αντίστασης , πρώην Όλγας)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις