Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύν...

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 σε γνωστό ξενοδοχείο

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Κυριακής 17/2/2013 ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ.) σε γνωστό  ξενοδοχείο της Πάτρας, με την συμμετοχή των μελών του και πλήθους τοπικών φορέων.

Ο Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ., στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να αναδειχθεί στον φορέα εκπροσώπησης, του συνόλου σχεδόν, των εγκατεστημένων επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, συμμετέχοντας ενεργά και σε θέματα επιχειρηματικής λειτουργίας και αναπτυξιακού σχεδιασμού στην περιοχή της Αχαΐας.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ κ. Γιώργος Κολλιόπουλος, απευθυνόμενος προς τα μέλη του Συνδέσμου, τόνισε ότι η «η ενότητα και η συλλογική προσπάθεια πρέπει να είναι η πυξίδα και ο οδηγός μας μέσα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη πορεία, για να ξεπεράσουμε την κρίση και να διαμορφώσουμε το μέλλον μας σε σταθερές βάσεις. Ο Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, ήρθε να καλύψει αυτό το κενό στον χώρο της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και να δώσει μια ενιαία φωνή και δράση για τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις.»

Παράλληλα, επισήμανε ότι το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. σε πλαίσια ενότητας και αγαστής συνεργασίας, προσπαθεί με συνεχείς και στοχευμένες παρεμβάσεις, να προωθήσει λύσεις, που αναβαθμίζουν την ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και κατά συνέπεια την λειτουργία των εγκατεστημένων επιχειρήσεων, μέσα από διαρκή επαφή με τον φορέα διαχείρισης ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. και με τις τοπικές αρχές.

Τέλος, ο κ. Κολλιόπουλος απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας και προς τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται ακόμα εκτός του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ., ώστε να γίνουν μέλη του Συνδέσμου και το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, να αποτελέσει  πλέον ένα ενιαίο και ισχυρό σώμα.

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. την οποία τέλεσε ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ο Αρχιμανδρίτης π. Θεοδόσιος,  παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο εκπρόσωπος του φορέα διαχείρισης της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, ΕΤΒΑ – ΒΙ.ΠΕ. κ. Βασίλης Πετρόπουλος, ο διευθυντής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος κ. Νικόλαος Κοτσώνης, ο πρόεδρος του Τμήματος Δυτικής Ελλάδος του ΤΕΕ κ. Αθανάσιος Γιανναδάκης και ο εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού Λειτουργία Α.Ε. κ. Ανδρέας Γαλάνης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. ανακήρυξε ως επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου, απονέμοντάς του αναμνηστική πλακέτα, τον τέως πρόεδρό του κ. Γιώργο Μπέμπο, για την προσφορά του στην ίδρυση και λειτουργία του φορέα. Επίσης, αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στο Σύνδεσμο και στις εγκατεστημένες επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, απονεμήθηκαν στην τέως Γενική Γραμματέα του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. κα Μαρία Αθυμαρίτου και στον τέως Διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και νυν Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πόλεως Πατρών κ. Αθανάσιο Μαργαλιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα, ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιάννης Χρονόπουλος, το στέλεχος της ΕΤΒΑ – ΒΙ.ΠΕ. κ. Γιώργος Κατσαϊτης, ο διοικητής του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κ. Απόστολος Λέτσιος, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ κ. Γρηγόρης Μπαράκος, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού ΒΙ.ΠΕ. Πατρών κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης, ο αερολιμενάρχης του Αεροδρομίου Αράξου κ. Γιώργος Γκουβίτσας, ο διευθυντής της ΠΔΕ – Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας κ. Ιωάννης Μέγκας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΒΙΟ.ΠΑ. Γλαύκου κ. Παναγιώτης Κοτσίρης, το διευθυντικό στέλεχος της Ολυμπίας Οδού Λειτουργία Α.Ε. κ. Μιχάλης Ζαμπέτης, ο ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Αθανάσιος Κούστας, ο τέως διευθυντής του ΣΒΠ&ΔΕ κ. Σοφοκλής Κολαϊτης, ο πρώην  πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κ. Δημητρης Σιαμπλής, οι εκδότες κ.κ. Θεόδωρος Λουλούδης (Πελοπόννησος), Τάσος Παπαγιαννόπουλος (Κόσμος), Παναγιώτης Γιαλένιος (Σύμβουλος Επιχειρήσεων) και Ανδρέας Βρης (Κήρυξ), καθώς και ο δημοσιογράφος Κώστας Φλαμής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View