Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Σταυριανός" και δυο οικήματα σε Αγίου Ανδρέου και σε Αγίου Νικολάου τα ακίνητα Καρούζου στην Πάτρα

"Σταυριανός" και δυο οικήματα ...

Πλήρης επιβεβαίωση του thebest.gr

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του thebest.gr για τις αγορές ακινήτων από τον Όμιλο Καρούζου στην Πάτρα. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας κ. Κώνσταντίνο Κοπανιτσάνο μια από τις 24 εταιρείες του Ομίλου είχε αγοράσει τρία ακίνητα στην Πάτρα. Να υπογραμμιστεί, για να μην δημιουργούνται ασάφειες ή παρεξηγήσεις, ότι τα όσα αναφέρει ο κ. Κοπανιτσάνος προέρχονται απο απλή πληροφόρηση, το δε γραφείο του δεν είχε την παραμικρή διαμεσολάβηση στις αγοραπωλησίες, όπως τόνισε στο thebest.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία ακίνητα βρίσκονται στην Αγίου Ανδρέου, στην Αγίου Νικολάου (πεζόδρομος) και στα Ψηλαλώνια. Πρόκειται για το ακίνητο του παλιού καφενείου "Σταυριανός" στα Ψηλαλώνια και δυο νεοκλασσικά οικήματα στην Αγίου Νικολάου και Αγίου Ανδρέου όπου στεγάζονται πολυκαταστήματα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr.

Φυσικά, οι αγοραπωλησίες έγιναν με απολύτως νόμιμο τρόπο και οι πωλητές δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη ή εμπλοκή στην υπόθεση που συνταράσσει το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις που είδαν το φως από τη Real News της Κυριακής, την περίοδο 2005-2008 Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης και Λιάπης πραγματοποιούσαν αγοραπωλησίες σε περιοχές της Αττικής αλλά και μακριά απ' αυτήν, ώστε να δικαιολογήσουν την εισροή «μαύρου» χρήματος ύψους 10,2 δισ. ευρώ.

Τα χρήματα, όπως υποστηρίζεται στο δημοσίευμα, προέρχονταν από λεφτά του Δημοσίου και συγκεκριμένα από κρατικές προμήθειες υπουργείων.

"Σύμφωνα με την κατάθεση του μεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, οι αγοραπωλησίες γίνονταν μέσω της κτηματομεσιτικής εταιρίας του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Μεϊμαράκη. Ο κ. Καρούζος, μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr, βρίσκεται πίσω από την αγοραπωλησία ακινήτων - "φιλέτων" στο κέντρο της Πάτρας. Το πρώτο αφορά ακίνητο στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου όπου στεγάζεται γνωστό πολυκατάστημα και το δεύτερο ακίνητο στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων το οποίο έως πρότινος ανήκε σε γνωστή οικογένεια της πόλης. Μάλιστα, και για την αγορές των δυο κεντρικότατων ακινήτων δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ",έγραψε την νύχτα του Σαββάτου το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις