Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση προσαγωγής ατόμων από την πλατεία Όλγας

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση προσαγωγής ατόμ...
Ξανάλατος Νίκος

Συντεταγμένη η κινητοποίηση της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τέσσερα άτομα που κάθονται σε παγκάκι κοντά σε καφετερία επί της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως και πρέπει να διακινούν ναρκωτικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι αστυνομικές δυνάμεις προσεγγίζουν το σημείο, προκειμένου να διαπιστώσουν το βάσιμο της καταγγελίας και να τα προσάγουν στην Ερμού.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή της πλατείας έχει πλέον μετατραπεί σε  στέκι διακίνησης ναρκωτικών και η τοπική αστυνομία κάνει τα πάντα για να ελέγξει την κατάσταση.

Τελευταία πληροφορία μας αναφέρει, πως οι αναζητήσεις έχουν επεκταθεί και στους γύρω δρόμους με πλήρη ανάπτυξη της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ έχει ήδη προσάγεται από την ΟΠΚΕ για τα περαιτέρω ένα εκ των ατόμων και τώρα αναζητούνται τα υπόλοιπα, με απόλυτη προσοχή από τους αστυνομικούς.

Όλα πάντως ξεκίνησαν, όταν υπηρξε επεισόδιο κατά την συναλλαγή με Έλληνες χρήστες, που έσπευσαν στο σημείο για να προμηθευτούν ουσίες.

ΩΡΑ 21,00 : Αποκλείστηκαν δρόμοι από την Αστυνομία γύρω από την πλατεία. Έχει γίνει έφοδος εντός της πλατείας από αστυνομικούς, οι οποίοι διενεργούν μαζικές προσαγωγές ατόμων υπόπτων για χρήση και εμπορία ναρκωτικών, με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Αρατου και Μαιζωνος και Αρατου, προκειμένου να διευκολυνθεί η μεγάλη αιφνιδιαστική επιχείρηση της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα επί της πλατείας βρίσκονται πολλοί άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ όλα δείχνουν ότι η όλη επιχείρηση θα τελειώσει σε λίγα λεπτά. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος ομάδες της ασφάλειας Πάτρας, σχεδόν όλη η ομάδα ΔΙΑΣ και η ΟΠΚΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις