Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρίσιμο το πρώτο 24ωρο για τον 15χρονο που νοσηλεύεται στο Ρίο με θερμοπληξία

Κρίσιμο το πρώτο 24ωρο για τον 15χρονο π...

Ο έφηβος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» αλλά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο νοσηλεύεται ένα 15χρονο αγόρι που υπέστη θερμοπληξία ενώ έκανε πεζοπορία στο Μέτσοβο.

Το παιδί πάσχει από μία ασθένεια που δεν του επιτρέπει να ιδρώνει και αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στην περιοχή, είχαν σαν αποτέλεσμα ο έφηβος να αισθανθεί αδιαθεσία και να λιποθυμήσει.

Άμεσα τον προσέγγισαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι μαζί με γιατρό των διασωλήνωσαν καθ’ οδόν για το νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. Στο νοσοκομείο οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το παιδί στη ζωή και κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Οι γιατροί έκριναν πως λόγω της κατάστασης της υγείας του πρέπει να διακομιστεί στο νοσοκομείο στο Ρίο για να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Παίδων.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ, περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο το οποίο θεωρείται κρίσιμο. «Οι γιατροί στα Γιάννενα έκαναν εξαιρετική δουλειά και τον κράτησαν στη ζωή», είπαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις