Δείτε βιντεο
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στον Πύργο, στον βοηθητικό δρόμο της Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου Φιλοθέης.
Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στον βοηθητικό δρόμο της Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών, στο ύψος της Φιλοθέης, στον Πύργο, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε με τεράστια ταχύτητα σε σιδερένια κολόνα ηλεκτροφωτισμού.
Ο 40χρονος οδηγός, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του Citroen Saxo που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που ο ήχος της ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση, ενώ τα συντρίμμια εκτοξεύτηκαν στον δρόμο.
Ο οδηγός τραυματίστηκε βαρύτατα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο και οι διασώστες τον απεγκλώβισαν και τον διακόμισαν στο νοσοκομείο του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα.
πηγη patrisnews
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









