Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θεόφιλος Βασιλείου για τις επιθέσεις σε βουλευτές

Θεόφιλος Βασιλείου για τις επιθέσεις σε βουλευτές
Ξανάλατος Νίκος

«Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό»

Δυναμική επανεμφάνιση έκανε σήμερα ο τέως βουλευτής της Ν.Δ. στην Αχαΐα Θεόφιλος Βασιλείου, μέσα από συνέντευξη του στα ερτζιανά και συγκεκριμένα στον ΜΑΧ FM. Ο κ. Βασιλείου σχολιάζοντας την εκρηκτική πολιτική κατάσταση που επικρατεί και τις επιθέσεις αγανακτισμένων πολιτών στους τέως συναδέλφους του, είπε πως «η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό.

Όταν ο οικογενειάρχης δεν μπορεί να βρει δουλειά και έχει παιδιά  να θρέψει, όταν τα νέα παιδιά δεν μπορούν να βρουν δουλειά η απολύονται, όταν αυτές τις αντικειμενικές δυσκολίες δεν τις φανταζόταν κανείς, τότε ξεσπάει εναντίον κάθε πολιτικού»

Όμως χαρακτήρισε τις επιθέσεις καθοδηγούμενες και επικίνδυνες, ενώ υπενθύμισε πως η γενίκευση των επιθέσεων κατά πάντων των πολιτικών, οδηγεί σε κατάλυση της δημοκρατίας.

Ο κ. Βασιλείου χαρακτήρισε τους Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου ως τους πλέον υπευθύνους για τα επεισόδια εναντίων των βουλευτών, ενώ σε ό,τι αφορά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από τους βουλευτές είπε, ότι και να έπεφτε η κυβέρνηση, δεν θα λυνόταν  το πρόβλημα.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Θεόφιλου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις