Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Δυο θρασύτατες ένοπλες ληστείες μέσα σε ένα πρωινό

Πύργος: Δυο θρασύτατες ένοπλες ληστείες ...

Και στις δυο περιπτώσεις οι δράστες χρησιμοποίησαν τα όπλα τους

15.33 Νέα θρασύτατη ληστεία έγινε λίγο μετά τη 1 και μισή σήμερα στον Πύργο.Αυτή την φορά στόχος των ληστών ήταν το ταμείο της ΔΕΗ στον Πύργο, στην οδό Παπαγεωργίου. Οι ληστές ήταν πάλι δύο όπως νωρίτερα στα ΕΛΤΑ και πήγαν την ώρα που μόλις είχε κλείσει το ταμείο της ΔΕΗ. Πυροβόλησαν την κλειστή πόρτα του καταστήματος , την έσπασαν και μπήκαν μέσα ζητώντας από τους έντρομους υπαλλήλους τα λεφτά. Πήραν κατά τις πρώτες πληροφορίες του www.Iliaoikonomia.gr περίπου 120.000 ευρώ και έφυγαν τρέχοντας γιά το αυτοκίνητό που είχαν σταθμεύσει σε διπλανό δρόμο και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Ασφάλειας Πύργου και ερευνούν γιά εύρεση στοιχείων, κυρίως των σφαιρών που ρίχθηκαν. Μέχρι αργά το μεσημέρι οι υπάλληλοι παρέμεναν στο κατάστημα.

Ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ανθρώπους "έτοιμους για όλα" αφού δεν δίστασαν να πυροβολήσουν χωρίς να φοβούνται ότι θα γίνουν αντιληπτοί.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το κτίριο που στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από το κτίριο της ΔΕΗ.

12.16 Ληστεία στα ΕΛΤΑ Πύργου έγινε λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί. Οι δράστες, που από τις πρώτες πληροφορίες ήσαν δύο κουκουλοφόροι με καλασνικοφ, άρπαξαν από χρηματαποστολή σάκκους με χρήματα (οι πρωτες πληροφορίες μιλούν για ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ) και εξαφανίσθηκαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Την ώρα που έγινε η ληστεία στο κατάστημα υπήρχε μεγάλος αριθμός πολιτών. Τα ΕΛΤΑ στον Πύργο στεγάζονται σε κεντρικότατο σημείο στον Πύργο στην οδό Μανωλοπούλου, σε ισόγειο κτίριο.

Να σημειωθεί ότι πρiν λίγο καιρό είχε γίνει ληστεία στο ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας, στο ισόγειο της Νομαρχίας, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα ΕΛΤΑ. Τότε είχαν κλέψει ένα σάκο χρηματαποστολής που περιείχε 36.000 ευρώ.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις