Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Οι «Αντιθέσεις» της Ευδοκίας Στάμου-Βασιλειάδου παρουσιάζονται την Τετάρτη 12/6

Πάτρα: Οι «Αντιθέσεις» της Ευδοκίας Στάμ...

Η ποιητική συλλογή με τίτλο «Αντιθέσεις» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Το Δόντι» & παρουσιάζεται στις 8.30 μ.μ. στα «Παλαιά Σφαγεία Πατρών» στην Ακτή Δυμαίων 84

Η ποιητική συλλογή με τίτλο «Αντιθέσεις» της Ευδοκίας Στάμου-Βασιλειάδου πρόκειται να παρουσιαστεί σε εκδήλωση από τις εκδόσεις «Το Δόντι» την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, στις 8.30 μ.μ. στα «Παλαιά Σφαγεία Πατρών» στην Ακτή Δυμαίων 84.

Θα μιλήσουν η Χριστίνα Κόκκοτα, φιλόλογος, θεατρολόγος, συγγραφέας και η Κατερίνα Μεναγιά, ψυχολόγος. Ποιήματα θα διαβάσουν οι Σεβαστιάνα Κουτρουμπάνου και Γεράσιμος Μοσχόπουλος, ενώ θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Δημήτρης Αθανασιάδης, Γιώργος Δρίτσας και Ελένη Θωμά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κοινωφελούς ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Πατρέων.

*Η Ευδοκία Στάμου-Βασιλειάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Πάτρα.

Σπούδασε ψυχολογία στο ΑΠΘ και στο PARIS VIII. Εργάστηκε στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το 1977 διακρίθηκε σε ποιητικό διαγωνισμό με το ποίημα «Ματαιότητα». Ποιήματά της αναφέρονται στην εγκυκλοπαίδεια νέων ποιητών του 1978-1979. Ασχολείται με το θέατρο και έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια στη θεατρική ομάδα «Τρίτο κουδούνι» που είναι ενεργή από το 2012. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Οι «Αντιθέσεις» είναι η δεύτερη ποιητική συλλογή της, μετά τα «Φωτεινά σχέδια» (2020) που επίσης κυκλοφορούν από το Δόντι του Ανδρέα Τσιλίρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture