Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδεία της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου στη Φωκίδα

Περιοδεία της Υφυπουργού Υποδομών και Με...

Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για θέματα Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, πραγματοποίησε περιοδεία στον Νομό Φωκίδας μαζί με κλιμάκιο κυβερνητικών, κομματικών στελεχών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Το μήνυμα που εστάλη είναι πως όσο πιο δυνατή είναι η φωνή της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες ευρωεκλογές, τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε τα επόμενα χρόνια για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. 

Στην περιοδεία συμμετείχαν ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Μπούγας, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Γιώργος Κοτρωνιάς, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Δήμητρα Λυγούρα, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας Άγγελος Δημοσθένους, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Φωκίδας Επαμεινώνδας Τριβήλος και ο πολιτευτής Φωκίδας της Ν.Δ. και οικονομικός διευθυντής του Δήμου Δωρίδος, Ξενοφώντας Χασούρας.  

Η περιοδεία ξεκίνησε με επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, στην Άμφισσα. Το κλιμάκιο έγινε δεκτό από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Θεόκτιστο και τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Φωκίδος, Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο μετέβη στο Δημαρχείο Δελφών όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Ταγκαλή. Υπήρξε ενημέρωση για το έργο που επιτελείται καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή

Ακολούθησε επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, και συνάντηση με τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Τοπάλη και τους Αστυνομικούς Διευθυντές, Χρήστο Κυρίτση και Χρήστο Ταλαμάγκα.  

Ακολούθως η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών με τα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Ν. Φωκίδας Α.Ε. Η κ. Αλεξοπούλου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρόεδρο Νικόλαο Χαραλαμπόπουλο για τις ρυθμίσεις ως προς τη διευκόλυνση της μεταφοράς μαθητών δημόσιων σχολείων (αύξηση της αποζημίωσης από 50% σε 100%), για τις δωρεάν ή με μειωμένο εισιτήριο μετακινήσεις των ΑμεΑ, των πολυτέκνων και των μελών των οικογενειών τους, καθώς και για την ενίσχυση του υπεραστικού ΚΤΕΛ μέσω επιχορηγήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο Γαλαξείδι, όπου η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών είχε την ευκαιρία επισκεφθεί τοπικές επιχειρήσεις και να συνομιλήσει με πολίτες, δίνοντας έμφαση στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της περιφέρειας καθώς επίσης και στη σημασία της ενεργού συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές. 

Η κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου δήλωσε ότι: «Η σημερινή περιοδεία αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία προκειμένου να έρθουμε σε άμεση επαφή με τους κατοίκους, τους φορείς και τους επαγγελματίες της Φωκίδας. Η ανταλλαγή απόψεων και η κατανόηση των πραγματικών αναγκών των πολιτών είναι καίριας σημασίας για τη διαμόρφωση μιας κυβερνητικής πολιτικής που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή που εξελέγη. Καλώ όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουνίου, καθώς η ψήφος τους θα καθορίσει το μέλλον της χώρας μας στην Ευρώπη. Όσο πιο δυνατή είναι η φωνή της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες ευρωεκλογές, τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε τα επόμενα χρόνια για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις