Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης: Δεν θα άφηνα τον Ράμα να κάνει κομματική εκδήλωση, όπως έκανε και η Γερμανία με τον Ερντογάν

Κασσελάκης: Δεν θα άφηνα τον Ράμα να κάν...

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ για τα Τέμπη - Τι είπε για το Μεσανατολικό

Τη θέση πως ο ίδιος δεν θα άφηνε τον Έντι Ράμα να διοργανώσει την εκδήλωση στο Γαλάτσι, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο ONE Channel ενόψει των ευρωεκλογών 2024.

«Για κομματική εκδήλωση; Όχι δεν θα τον άφηνα, όπως έκανε και η Γερμανία με τον Ερντογάν», σημείωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το Παλαιστινιακό κράτος
 
Με φόντο τις πληροφορίες για ταξίδι – αστραπή στη Δυτική Όχθη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως «η Ελλάδα θα πρέπει να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος με τα σύνορα του 1967. 

Όσο για το εάν αυτό θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις της χώρας μας με το Ισραήλ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν μπορείς να βάζεις την ανθρώπινη ζωή και το ηθικά και ιστορικά δίκαιο σε μια εξίσωση βραχυπρόθεσμης οικονομικής προτεραιότητας».

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας κοινού ευρωπαϊκού στρατού, αλλά όχι κατά του ενδεχομένου κοινής εξωτερικής πολιτικής, λέγοντας ότι είναι προς συμφέρον των μικρών χωρών το να υπάρχει η δυνατότητα βέτο.

Επίσης, ο Κασσελάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Ένα κόμμα το οποίο συγκαλύπτει το έγκλημα των Τεμπών, που δεν αφήνει τον υπουργό που για δύο χρόνια δεν έβλεπε, δεν αντιδρούσε σε έγγραφες προειδοποιήσεις για τους κινδύνους στον σιδηρόδρομο. Αυτό είναι δημοκρατία; Ένα κόμμα το οποίο είχε μέσα στο Μαξίμου τις υποκλοπές και το παράνομο λογισμικό το οποίο, με υπογραφές των υπουργών του μάλιστα, έγινε εξαγωγικό προϊόν σε άλλες χώρες. Αυτό είναι δημοκρατία; Όταν συγχρόνως φιμώνουν τους θεσμούς με αλλαγές στα διοικητικά συμβούλια μαζί με τον κ. Βελόπουλο;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις