Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυγενάκης, Σπανάκης, Πλεύρης στην Πάτρα ενόψει των ευρωεκλογών -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Αυγενάκης, Σπανάκης, Πλεύρης στην Πάτρα ...

Έδωσαν συνέντευξη Τύπου

Στην Πάτρα βρίσκονται  ο εκλογικός συντονιστής Δυτικής Ελλάδος – Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης,  ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θάνος Πλεύρης.

«Στην τελική ευθεία για την μάχη των Ευρωεκλογών, στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα συστρατεύονται και συσπειρώνονται ώστε να ενισχύσουμε τη Νέα Δημοκρατία για να αναδειχθεί η ισχυρή δύναμη στην Ευρώπη» αναφέρει, μεταξύ άλλων σε σχετική της ανακοίνωση η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.

Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού.

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε πως η ΝΔ επικοινωνεί με τους πολίτες με τους διαλόγους που πραγματοποιεί ανά την Έλλάδα. Τόνισε πως έχει συνεργασία με φορείς για θέματα του νομού ενώ έκανε αναφορά και στην αγροτικό τομέα και τις δυνατότητες της περιοχής.

Να αναφέρουμε ότι το πρωί ο ΥπΑΑΤ, μίλησε για την αγροτική ανάπτυξη, στο συνέδριο της ΕΝΠΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκεστον Πολυχώρο Royal, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις