Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ναταλία Γερμανού: Στεναχωρημένος ο Φωκάς Ευαγγελινός– Είχε άλλη ιδέα που δεν παρουσιάστηκε στην Eurovision

Ναταλία Γερμανού: Στεναχωρημένος ο Φωκάς...

Τί ακριβώς συνέβη;

Την συνομιλία που είχε με τον Φωκά Ευαγγελινό πριν από μερικές ημέρες για την Eurovision 2024 και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο γνωστός χορογράφος είναι στεναχωρημένος και ότι δεν είχε πολλή ανάμειξη με το τελικό αποτέλεσμα που είδαμε στις οθόνες μας.

«Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα. Ήταν στενοχωρημένος δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε και με τη θέση που πήραμε και με τα σχόλια που ακούστηκαν», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

 
«Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα Σάττι επειδή είναι ολοκληρωμένη -παραγωγός, καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και χορεύει- όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πως ήθελε να παρουσιαστεί το act του “Ζαριού” στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα», τόνισε η παρουσιάστρια.

Καταλήγοντας, η Ναταλία Γερμανού είπε για την συζήτηση που είχε με τον Φωκά Ευαγγελινό: «Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι την θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα και το πώς θα ήθελε να γίνουν κάποια πράγματα και να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight