Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εντοπίστηκε το σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου του προέδρου Ραΐσι μεταδίδει το πρακτορείο Tasnim

φωτ. αρχείου

φωτ. αρχείου

Η Χαμάς εκφράζει «μεγάλη ανησυχία» για τη συντριβή του ελικοπτέρου

Βρέθηκε το ελικόπτερο του προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται το Skynews και το Reuters.

Όπως αναφέρουν το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί ανακαλύφθηκε από ομάδες έρευνας και διάσωσης, ενώ δεν έχoυν διευκρινίσει την κατάσταση που βρέθηκε, ή αν έχουν εντοπιστεί κάποιοι επιζώντες.

Ωστόσο τις πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν, σύμφωνα με τις οποίες το ελικόπτερο του προέδρου Ραϊσί έχει εντοπιστεί διαψεύδουν τόσο το πρακτορείο Tasnim, όσο και η Ερυθρά Ημισέληνος.

Ο αγιατολάχ Χαμενεΐ καλεί τους Ιρανούς να μην ανησυχούν για τη διακυβέρνηση της χώρας
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, κάλεσε σήμερα τους Ιρανούς να “μην ανησυχούν” για τη χώρα, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου που συνετρίβη στο βορειοδυτικό Ιράν, στο οποίο επέβαιναν ο πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Θρίλερ με τον πρόεδρο του ΙΡΑΝ Εμπραχίμ Ραΐσι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν είχε την Κυριακή «Αναγκαστική προσγείωση προσγείωση», αναφέρει η κρατική τηλεόραση χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars μετέδωσε ότι το ελικόπτερο προσγειώθηκε λόγω ομίχλης και ότι η συνοδεία του προέδρου συνέχισε προς τον προορισμό της οδικά. Αποδίδει μάλιστα τα περί ατυχήματος σε ένα από τα τρία ελικόπτερα της συνοδείας του Ραΐσι σε φημολογία του Διαδικτύου.

Στην ανάρτηση υπάρχει και μια φωτογραφία που δείχνει τον πρόεδρο να κατεβαίνει από το ελικόπτερο που έχει προσγειωθεί σε χωράφι, αν και φαίνεται να πρόκειται για φωτογραφία αρχείου.

Η τηλεόραση σταμάτησε το πρόγραμμα και μεταδίδει προσευχές

Οι πληροφορίες από το σημείο είναι συγκεχυμένες, αλλά Ιρανοί αξιωματούχοι μεταφέρουν την ανησυχία τους λόγω και των καιρικών συνθηκών. Ιρανός αξιωματούχος δήλωνε μάλιστα στο Reuters ότι «η ζωή του προέδρου και του υπουργού Εξωτερικών είναι σε κίνδυνο». Στον λογαριασμό του προέδρου στο Instagram εμφανίστηκε γύρω στις 18:00 (ώρα Ελλάδος) μήνυμα που αναφέρει «Προσευχηθείτε για μένα».

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η τηλεόραση διέκοψε τη ροή του προγράμματος και μεταδίδει προσευχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις