Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Εκδήλωση για τις εξελίξεις στο Real Estate στο 4ο Premium Real Estate Forum & Expo

Εκδήλωση για τις εξελίξεις στο Real Esta...

Κορυφαία στελέχη της FIABCI -Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας, θα τοποθετηθούν σε καίρια θέματα του Real Estate - Πρόεδρος της FIABCI-Greece είναι ο Πατρινός Κων. Κοπανιτσάνος

Στις 18 Μαΐου 2024, στις 2 το μεσημέρι στο MEC Παιανίας, στο πλαίσιο του 4ου Premium Real Estate Forum & Expo, την κορυφαία διοργάνωση για τον κλάδο των ακινήτων, που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, θα δώσουν δυναμικό παρών κορυφαία στελέχη της FIABCI international, οι οποίοι & θα τοποθετηθούν σε καίρια θέματα του Real Estate.

Βιώνουμε μία περίοδο έντονων και τακτικών αλλαγών στην παγκόσμια οικονομία, με επιρροές  σε ποικίλους τομείς της καθημερινότητάς μας. Οφείλουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να ενημερωνόμαστε από έγκυρες πηγές για τις τρέχουσες τάσεις, ώστε να ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατόν πιο εύστοχα στις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας (FIABCI), η οποία απαρτίζεται από τους κορυφαίους επαγγελματίες του Real Estate στον πλανήτη, ανταποκρίνεται με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης στο κάλεσμα της αναζήτησης για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στον τομέα που υπηρετεί.

Στην εν λόγω εκδήλωση του Σαββάτου 18-5, πρώτος ομιλητής θα είναι ο παγκόσμιος Πρόεδρος της FIABCI, ο Ινδονήσιος Budiarsa Sastrawinata, ο οποίος & θα κάνει μία πολύ διαφωτιστική τοποθέτηση αναφορικά με τον χώρο του Real Estate σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θα ακολουθήσει πάνελ που θα ασχοληθεί με το θέμα της Παγκόσμιας Επένδυσης Ακίνητης Περιουσίας, Ευκαιρίες & Πολιτικές.

Το εν λόγω πάνελ θα απαρτίζεται από τους:

Dr. Mahmoud AlBurai, Πρόεδρος FIABCI-Emirates/Εμιράτα

Luca Bigliardi, Πρόεδρος FIABCI-Italia/Ιταλία

Daniela Dafarra, Αντιπρόεδρος FIABCI-Italia/Ιταλία

Adele ADENIJI, Πρόεδρος FIABCI-Nigeria/Νιγηρία

Meiko HANDOJO, Αντιπρόεδρος FIABCI-Indonesia/Ινδονησία.

Το κάθε μέλος του πάνελ θα εξηγήσει ποια είναι η τρέχουσα τάση των τιμών των ακινήτων στην περιοχή που αντιπροσωπεύει, πώς οι τρέχουσες μακροοικονομικές συνθήκες επηρεάζουν την αγορά ακινήτων, εάν είναι δυνατή η πρόβλεψη της τάσης των τιμών των ακινήτων για το εγγύς μέλλον, ποιο είναι το προφίλ του σημερινού αγοραστή και ποιες είναι οι κατηγορίες/τύποι ακινήτων που θεωρούνται επί του παρόντος ως επενδυτικές ευκαιρίες και γιατί.

Συντονιστής του εν λόγω πάνελ θα είναι ο γνωστός Πατρινός μεσίτης Κωνσταντίνος Κοπανιτσάνος, Πρόεδρος της FIABCI-Greece, ο οποίος και φρόντισε να μας στείλει το ενημερωτικό υλικό.

Την ενότητα της FIABCI θα κλείσει ο χαρισματικός ομιλητής Rafat Chabaane, ο οποίος θα αναφερθεί στις εφαρμογές PropTech (Property Technology), οι οποίες αλλάζουν δυναμικά και άμεσα το τοπίο στην εμπορία, διαχείριση, έλεγχο, προστασία, και κατασκευή του Real Estate.  

*H Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας FIABCI (Federation Internationale des Aministrateurs de Bien-Conselis Immobiliers) ιδρύθηκε το 1951 στο Παρίσι, και είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός επιχειρηματικής δικτύωσης για όλους τους επαγγελματίες που σχετίζονται με τον κλάδο των ακινήτων (αρχιτέκτονες, προγραμματιστές και κατασκευαστές, επενδυτές, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και ακινήτων, μεσίτες και συμβούλους ακινήτων, εταιρείες PropTech, δικηγόρους, συμβολαιογράφους και άλλους ειδικούς).

Από τη δημιουργία της, αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η FIABCI συνέχισε να αγωνίζεται για την ειρήνη και την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου μέσω μιας διεπιστημονικής ανταλλαγής, ανταλλαγής γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Σήμερα έχει παρουσία σε 83 χώρες με περίπου 50 εθνικές και πολυεθνικές ομοσπονδίες.

Οι ειδικοί της είναι στη διάθεση των Ηνωμένων Εθνών και άλλων ιδρυμάτων για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, τη διατήρηση της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς και τη δημιουργία συνέργειας για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων του σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας του περιβάλλοντος και της μείωσης της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

(www.fiabci.org)

H αυξημένη ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα, η απαισιοδοξία των Ελλήνων για τις τιμές των ακινήτων, η νέα τάση του affordable living και το ΑΙ στο Real Estate, αναμένεται να αναλυθούν & να συζητηθούν στην 4η Premium Real Estate Expo, την κορυφαία διοργάνωση όπως προαναφέραμε, για τον κλάδο των ακινήτων, που θα γίνει από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Εκθέτες και συμμετέχοντες από την ελληνική και διεθνή αγορά ακινήτων θα βρίσκονται στο MEC Παιανίας για ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο με επισκεψιμότητα που αναμένεται να ξεπεράσει τους 10.000 επισκέπτες. Στην φετινή διοργάνωση πλήθος επενδυτών από χώρες όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Τουρκία έχουν ήδη δώσει ραντεβού στο MEC Παιανίας.

Σε μια περίοδο όπου ο κλάδος των ακινήτων και του real estate αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας και ενώ η αγορά αλλάζει διαρκώς και η βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται στο επίκεντρο, το Premium Real Estate Forum που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4η Premium Real Estate Expo, έρχεται να δώσει απαντήσεις σε σύγχρονα ζητήματα του κλάδου των ακινήτων.

Ζητήματα όπως, η αυξημένη ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα, η διαχείριση περιουσίας με αλλαγή χρήσης του ακινήτου ως τρόπο εμπορικής αξιοποίησής του, η νέα τάση του affordable living στο πλαίσιο της αστικής και βιώσιμης ανάπτυξης, ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης στο real estate. Παράλληλα, μέσα από τα αποτελέσματα που προκύπτουν από το 2ο Βαρόμετρο της αγοράς ακινήτων, θα αναλυθεί τι άλλαξε από τον Νοέμβριο του 2023 και θα απαντηθεί η απαισιοδοξία των Ελλήνων για τις τιμές των ακινήτων, αλλά και τι να περιμένουν σχετικά με τον κλάδο.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ομιλίες, workshops και networking events, η Premium Real Estate Expo αποτελεί πυρήνα καινοτομίας και ιδεών, παρουσιάζοντας τις εξελίξεις και έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης  για επαγγελματίες του κλάδου, για εκείνους που επιδιώκουν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους ευκαιρίες, για επενδυτές και φορείς από όλο τον κόσμο. Αλλά, και για όσους επιθυμούν να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των αγορών ακινήτων, να εξερευνήσουν νέες αγορές, να συναντήσουν δυνητικούς επενδυτές και να αποκομίσουν πολύτιμες γνώσεις από τους παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες του κλάδου, αφού κάθε χρόνο η Έκθεση παρουσιάζει τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς ακινήτων, τις καινοτόμες λύσεις για την προσαρμογή των ακινήτων στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας, την ανάπτυξη εξυπνότερων, πιο βιώσιμων κτιρίων, καθώς την εξερεύνηση νέων μορφών επενδύσεων και σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Το πρόγραμμα του 4ου Real Estate Forum εδώ

Δείτε το πρόγραμμα των Project Presentation εδώ

Η 4η Premium Real Estate Expo τελεί υπό την Αιγίδα του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής – Αθηνών και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας, FIABCI Greece.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις