Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Eurovision 2024: Η Σάττι “έριξε” το στάδιο με το “Ζάρι” – Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας - BINTEO

Eurovision 2024: Η Σάττι “έριξε” το στάδ...

Η εμφάνιση της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε με το «Ζάρι» στη σκηνή της Eurovision 2024, παρά το γέγονος ότι - όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα- ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό ακουλούθησε θεραπεία προκειμένου να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και τα κατάφερε, αφού το κοινό δεν σταμάτησε να την αποθεώνει όσο χόρευε και τραγουδούσε στη σκηνή.

Η εμφάνιση της Ελλάδας
 Η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision ξεκινά με μια δημιουργική αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται σαν να κάνει ζωντανή μετάδοση, με το πλάνο σε αναλογία διαστάσεων 9:16. Στην εμφάνιση κυριαρχεί το ροζ νέον, ενώ τα ελληνικά στοιχεία προβάλλονται στις μεγάλες οθόνες LED που πλαισιώνουν τη σκηνή.

Μια drop cam χρησιμοποιείται για να προσφέρει εντυπωσιακές λήψεις από ψηλά, ενώ οι χορευτές περιβάλλουν τη Μαρίνα Σάττι, δημιουργώντας έναν κυκλικό σχηματισμό καθώς εκείνη χορεύει στο κέντρο κατά το ρυθμικό μέρος του τραγουδιού «ZARI». Οι οθόνες LED χρησιμοποιούνται εκτενώς, ενώ οι κύβοι που εμφανίζονται στη σκηνή συμβολίζουν τα ζάρια, παραπέμποντας στον τίτλο του ελληνικού τραγουδιού.

Η Μαρίνα Σάττι φοράει ένα δαχτυλίδι που είναι, στην πραγματικότητα, μια μικροσκοπική κάμερα, δίνοντας στο κοινό και στους χορευτές μια πιο διαδραστική εμπειρία. Οι χορευτές, που περιλαμβάνουν τους Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Ειρήνη Δαμιανίδου και Βασίλη Καραγιάννη, έχουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση, προσθέτοντας κίνηση και ζωντάνια.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του act είναι όταν η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της χορεύουν κρατώντας μαντίλια, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες που μαγνητίζουν το κοινό. Οι θεατές γίνονται μέρος του σόου, ιδιαίτερα στο τελευταίο μέρος της παρουσίασης, όπου η κάμερα-δαχτυλίδι καταγράφει την αλληλεπίδραση του κοινού με τους καλλιτέχνες.

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Όπως είχε αποκαλύψει η Μαρίνα Σάττι: «Ήταν μία ιδέα του κ. Φωκά Ευαγγελινού, ίσως και βασισμένη σε εκείνο το βίντεο που είχα κάνει της Μάντισσας που ήταν επίσης μονοπλάνο. Έχει να κάνει με το να γίνονται όλα μπροστά στα μάτια του κόσμου, χωρίς κατ, χωρίς μοντάζ, χωρίς κοψίματα. Ό,τι συμβαίνει, αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα Ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και μοντέρνοι, είμαστε και rap, είμαστε και σύγχρονοι, έχουμε όμως και όλη αυτή την κουλτούρα πίσω μας και μέσα μας. Οπότε, νομίζω ότι η ιδέα του μονοπλάνου, το οποίο δεν έχει υλοποιηθεί ξανά στη Eurovision, δίνει αυτή την αίσθηση της συνέχειας και της ειλικρίνειας μπροστά στα μάτια του κόσμου, τα βλέπουν όλα να πάσα στιγμή».

 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Έλληνες και ξένοι φαν της Eurovision αποθέωσαν τη Μαρίνα Σάττι, τους χορευτές και την παρουσίαση που έκανε όλη η ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις