Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους με μια άγνωστη φωτογραφία

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλια...

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2011

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους με μια ιδιαίτερη αναδρομή στη μεγάλη τους μέρα.

Στις 29 Απριλίου, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συμπλήρωσαν 13 χρόνια γάμου και προς τιμήν της περίστασης έδωσαν στη δημοσιότητα μια άγνωστη μέχρι σήμερα φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

«Σαν σήμερα πριν από δεκατρία χρόνια!» έγραφε η λεζάντα του στιγμιότυπου που μοιράστηκαν στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του ζευγαριού.

Η άγνωστη φωτογραφία
Το ασπρόμαυρο πορτραίτο απεικονίζει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ να χαμογελούν και να στέκονται μαζί, με τη βασιλική νύφη να κρατάει το μπουκέτο της, φτιαγμένο κυρίως από κρίνο της κοιλάδας, το αγαπημένο λουλούδι της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Κέιτ έλαμπε με την τιάρα Cartier Halo της βασίλισσας Ελισάβετ και το λευκό φόρεμα με λαιμόκοψη V και επένδυση από δαντέλα της Sarah Burton για τον Alexander McQueen που φόρεσε για την εκκλησιαστική τελετή στο Westminster Abbey.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φορούσε μια διαφορετική ενδυμασία από την τελετή. Ενώ το γαμήλιο σύνολο του γαμπρού ήταν ο κόκκινος χιτώνας της Ιρλανδικής Φρουράς – της οποίας ήταν τότε αρχισυνταγματάρχης, αν και η πριγκίπισσα Κέιτ ανέλαβε τον ρόλο από τον σύζυγό της το 2022 – αργότερα άλλαξε τη μαύρη στολή των Blues and Royals που φαίνεται στη νέα φωτογραφία.

Όταν χτύπησαν οι καμπάνες
Το Westminster Abbey γιόρτασε επίσης την επέτειο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ, κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τους νεόνυμφους να φεύγουν από το ορόσημο του Λονδίνου μετά τη γαμήλια τελετή τους το 2011. Οι καμπάνες χτύπησαν καθώς το πλήθος ζητωκραύγαζε για το ζευγάρι λίγο πριν τους πάρουν για μια βόλτα με άμαξα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, 41 ετών, και η πριγκίπισσα Κέιτ, 42 ετών, γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Σαιντ Άντριους στη Σκωτία το 2001 και παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2011.

Η βασίλισσα Ελισάβετ τους έδωσε τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ την ημέρα του γάμου τους και το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά: Τον πρίγκιπα Γεώργιο, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούη, ο οποίος έγινε 6 ετών την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight