Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στην Πάτρα το Σάββατο 27-4 ο Άγγελος Παπαδημητρίου και ο Μάνος Στεφανίδης

Στην Πάτρα το Σάββατο 27-4 ο Άγγελος Παπ...

Θα παραστούν στην σημαντική εικαστική έκθεση "Harmonies in Dissonance" στον χώρο πολιτισμού Tatiana Dimou Artists, στην οδό Τσαμαδού 24

H εικαστική έκθεση "Harmonies in Dissonance" στον χώρο πολιτισμού Tatiana Dimou Artists, στην οδό Τσαμαδού 24, στην Πάτρα, θα φιλοξενήσει, όπως ανακοινώθηκε τον ιστορικό τέχνης Μάνο Στεφανίδη και τον ηθοποιό Άγγελο Παπαδημητρίου.

Μετά το πολύ επιτυχημένο opening και με επίκεντρο την εικαστική έκθεση "Harmonies in Dissonance", δύο σπουδαίες προσωπικότητες, ο γνωστός ιστορικός τέχνης Μάνος Στεφανίδης και ο αγαπητός ηθοποιός, εικαστικός και τραγουδιστής Άγγελος Παπαδημητρίου, θα βρίσκονται αυτό το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 στον χώρο πολιτισμού Tatiana Dimou Artists.

Ο σημαντικός ιστορικός της τέχνης και τεχνοκριτικός και ο αγαπημένος ηθοποιός έρχονται στην πόλη της Πάτρας, όχι απλώς ως επισκέπτες, αλλά ως προσκεκλημένοι της έκθεσης που θα συμβάλουν στην ανάδειξη των εκθεμάτων μέσα από μία διαδραστική πολύ ξεχωριστή και προσωπική οπτική.

Οι παρουσιάσεις αυτών των δύο δημιουργικών μυαλών, θα βοηθήσουν να «φωτιστούν» τα έργα τέχνης με έναν μοναδικό και προσωπικό τρόπο, θα αναδείξουν την σημασία της συγκεκριμένης τέχνης στην Ελλάδα του σήμερα και θα μας μυήσουν στα κύρια μηνύματα και προκλήσεις που επιδιώκουν να μεταφέρουν αυτοί οι σημαντικοί δημιουργοί στο κοινό.

Η παρουσία του Μάνου Στεφανίδη και του Άγγελου Παπαδημητρίου στον χώρο πολιτισμού Tatiana Dimou Artists, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να ωφεληθούν τη σημασία αυτής της διαδραστικής εμπειρίας, κάνοντας έναν σταθμό στην αναζήτηση της τέχνης ως ένα μέσο πολιτιστικής και προσωπικής αλληλεπίδρασης.

Η έκθεση "Harmonies in Dissonance" σε συνεργασία με το Ίδρυμα Hellenic Diaspora και τον χώρο πολιτισμού Tatiana Dimou Artists, δεν αποτελεί μόνο ένα κομβικό σημείο για την τοπική κοινότητα της Πάτρας, αλλά και ένα σημαντικό γεγονός στην ευρύτερη εικαστική σκηνή της χώρας.

Διευρύνει τους ορίζοντες της κατανόησης και της διάδρασης του κοινού με ιστορικά έργα τέχνης, προκαλώντας συζητήσεις για το πώς η αρμονία μπορεί να συνυπάρξει μέσα σε περιβάλλοντα σύγκρουσης και αντίθεσης.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα των σημαντικών καλλιτεχνών:

Takis, Stamos, Chrysa, Stephen Antonakos, Lukas Samaras, Christofer Macos και Yannis Bouteas.

Η έκθεση ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 2024 και θα συνεχιστεί έως τις 15 Μαΐου 2024.

Είσοδος :  Ελεύθερη.

Επιμέλεια έκθεσης:

Κλεομένης Κωστόπουλος, Ίδρυμα Hellenic Diaspora.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 261 400 2113.

Ωράριο Λειτουργίας:

Δ: 9:00 – 14:30

Τ: 9:00 – 14:00 | 18:00 – 21:00

Τ: 9:00 – 14:30 Π: 9:00 – 14:00 | 18:00 – 21:00 Π: 9:00 – 14:00 | 18:00 – 21:00 |  Σ: 9:00 –14:30

Κ: κλειστά.

Ο Μάνος Στεφανίδης.

Ο Μάνος Στεφανίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture