Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνάντηση των Αστυνομικών Υπαλλήλων με την Ζαχαρούλα Τσιριγώτη

Πάτρα: Συνάντηση των Αστυνομικών Υπαλλήλ...

Στο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας αποτελούμενη απο την β ́ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπούλου και Γεώργιο Αποστόλου είχε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας με την Συντονίστρια του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αντιστράτηγο ΕΑ και υποψήφια Ευρωβουλευτή κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, παρουσία του κ. Γεωργίου Κυριακόπουλου Αναπληρωτή Συντονιστή του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  και του Κωνσταντίνου Κόντη Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

"Στην κα Τσιριγώτη αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί στην Αχαΐα όπως μεταξύ άλλων οι ελλείψεις σε προσωπικό, τα προβλήματα με τον εξοπλισμό και τον στόλο οχημάτων, τις καθυστερήσεις για την ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας, τις προτάσεις μας για οριστική νομοθετική απεμπλοκή μας από τις διακομιδές ασθενών με ψυχικά νοσήματα, τις μεταγωγές κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας και άλλα πάρεργα.

Από την πλευρά της μας δήλωσε ότι γνωρίζει πολλά από τα προβλήματα αυτά, απο την πολυετή πορεία της στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και οτι από την θέση της στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως επικεφαλής του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη, θα στηρίξει τα αιτήματα μας, ζητώντας μας παράλληλα συνεχή ενημέρωση.
Τέλος, ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις επερχόμενες Ευρωεκλογες" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις