Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: H συναυλία "Ερχόμενος προς το εκούσιον Πάθος" την Κυριακή των Βαΐων

Πάτρα: H συναυλία "Ερχόμενος προς τ...

Στον Καθολικό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Μαιζώνος στις 20.00 - Συμμετέχουν το φωνητικό σύνολο ‘De Profundis’ και η ‘Χορωδία Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης’

Ενόψει των αγίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, η Καθολική Εκκλησία Αγίου Ανδρέα Πάτρας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Μαιζώνος 81, προσκαλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την προπασχαλινή Συναυλία χορωδιακής μουσικής με τίτλο ‘Ερχόμενος προς το εκούσιον Πάθος’ (η κατά Ματθαίον ιστόρηση του Θείου Πάθους).

Η θρησκευτική αυτή μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2024 στις 8 μ.μ. από το φωνητικό σύνολο ‘De Profundis’ και την ‘Χορωδία Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης’ υπό τη διεύθυνση του Ευθύμιου Μαυρίδη.

*Όπως διευκρινίζεται η είσοδος θα γίνεται με αριθμημένες προσκλήσεις. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παραστούν και να απολαύσουν την μυσταγωγική όπως αναμένεται αυτή συναυλία, να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το γραφείο της Ενορίας, καθημερινά 10.00-13.00 ή να ενημερώσουν τηλεφωνικά.

Ο ενοριακός Καθολικός Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα βρίσκεται στην οδό Μαιζώνος 81 μεταξύ της Κολοκοτρώνη & της Αγ. Νικολάου, στην Πάτρα.

Τηλέφωνο: +30 2610275215.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture