Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα, ενόψει Ευρωεκλογών, η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη – Η στήριξη στην Άννα Μαρία Ρογδάκη -ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα, ενόψει Ευρωεκλογών, η Υπουργ...

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μαρία Ρογδάκη

Στην Πάτρα βρέθηκε απόψε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Η υπουργός ήταν προσκεκλημένη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Πάτρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “MY WAY”.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μαρία Ρογδάκη.

«Είμαστε εδώ σήμερα για να μιλήσουμε για άξιους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Ζαχαράκη «Πάνω απ’ όλα, όταν μιλάμε για την διεκδίκηση θέσεων αλλά και την διεκδίκηση πιο υψηλών διεκδικήσεων, πάντα μιλάμε για την αξιοσύνη. Όταν μιλάμε για τα ζητήματα ισότητας, δεν θέλουμε χάρες, θέλουμε μια ίση ευκαιρία ώστε να διεκδικήσουμε αυτό το οποίο θα άξιζε, σε οποιονδήποτε άξιο άνθρωπο. Είναι μια θέση τόσο του υπουργείου όσο και του προέδρου μας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες για να μπορούμε να διεκδικούμε, σε δεύτερο χρόνο, την ψήφο, γυναίκες και άνδρες. Μέσα σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον, γίνεται κουβέντα και για τις Ευρωεκλογές».  

Σε δηλώσεις της η Πατρινή υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα Μαρία Ρογδάκη, μεταξύ άλλων, τόνισε, ότι «Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα, όμως είναι ευχάριστο όλο αυτό. Θέλουμε να δώσουμε το σωστό στίγμα στους ψηφοφόρους και το μήνυμα που έχουμε να δώσουμε, είναι ένα μήνυμα σταθερότητας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις