Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Χάρι: Αντιμέτωπος με πρόστιμο 1 εκατ. λιρών

Πρίγκιπας Χάρι: Αντιμέτωπος με πρόστιμο ...

Έχασε δίκη με το βρετανικό Ανώτατο Δικαστήριο

Ο πρίγκιπας Χάρι έλαβε σήμερα εντολή να αποζημιώσει τους Βρετανούς φορολογούμενους αφού έχασε τη μάχη στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας με το Υπουργείο Εσωτερικών για υποβάθμιση της αστυνομικής του προστασίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται αντιμέτωπος με πρόστιμο περίπου 1 εκατομμυρίου λιρών όταν ληφθούν υπόψη τα δικά του νομικά έξοδα.

Οι δικαστικές Αρχές απέρριψαν επίσης την πρόταση των δικηγόρων του Δούκα του Σάσσεξ να μειώσει στο μισό το ποσό που έπρεπε να πληρώσει λέγοντας ότι ο Χάρι είχε «χάσει συνολικά» την υπόθεσή.

Ο Χάρι, ο οποίος έχει υποσχεθεί προηγουμένως να ασκήσει έφεση στην υπόθεση, μπορεί να προσφύγει απευθείας στο Εφετείο εάν επιθυμεί να το συνεχίσει.

Οι δύο αυτές αποφάσεις είναι άλλο ένα νομικό πλήγμα για τον δούκα αφού έχασε τη διετή μάχη του στο Υπουργείο Εσωτερικών τον Φεβρουάριο.

Ο Χάρι είχε παραπέμψει το Υπουργείο Εσωτερικών στο δικαστήριο επειδή δεν του παρέχεται πλέον ο «ίδιος βαθμός» προστασίας αφού ο ίδιος και η Μέγκαν εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντα και τη Βρετανία τον Ιανουάριο του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεότερος γιος του βασιλιά Καρόλου είχε συγκρίνει τους κινδύνους για τον ίδιο και την οικογένειά του με τους κινδύνους που αντιμετώπιζε η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν από το θάνατό της το 1997, ενώ τον κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight