Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλιούπολη: Τα δύο στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις

Ηλιούπολη: Τα δύο στοιχεία που θα δώσουν...

Ένα πρόσωπο - «κλειδί» και μια μαρτυρία

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για το θρίλερ στην Ηλιούπολη, όπου βρέθηκαν νεκροί μητέρα και γιος, με το βασικό σενάριο να παραμένει πως ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Tα εγκληματολογικά εργαστήρια θα δώσουν τις απαντήσεις

Την απάντηση θα δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. που θα ελέγξουν εάν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του 36χρονου και τα δαχτυλικά του αποτυπώματα στο όπλο που βρέθηκε στο διαμέρισμα.

Όπως έγινε γνωστό, η καραμπίνα του εγκλήματος ανήκε στον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος πέθανε, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κάποιοι κάλυκες.

Παράλληλα, εξετάζονται και τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στην υπόθεση και κυρίως αν υπάρχει κάποιο κίνητρο.

Πώς βρέθηκε σε άλλο χώρο η καραμπίνα;
 

Οι αστυνομικοί στην αρχή έβλεπαν την εμπλοκή τρίτου προσώπου γιατί η καραμπίνα είχε βρεθεί αρκετά μακριά από τις δύο σορούς και ήταν κάτι που προβλημάτιζε τις Αρχές.

Επίσης, μέσα στο διαμέρισμα, παρόλο που ήταν αρκετά αναστατωμένο δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και δεν είχαν αφαιρεθεί και πολύτιμα αντικείμενα, επομένως το σενάριο να μπήκε κάποιος στο σπίτι και να έκανε το έγκλημα, απομακρύνθηκε.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο άνδρας πυροβόλησε την μητέρα του και μετά από αρκετές ώρες, αυτοπυροβολήθηκε και κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να πέσει νεκρός στο κρεβάτι όπου και βρέθηκε.

Ένα πρόσωπο - «κλειδί» και μια μαρτυρία 
 

Ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα είναι η γιαγιά της οικογένειας η οποία ζει στο ισόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη. Ωστόσο, πάσχει από άνοια και οι αστυνομικοί αδυνατούν να της πάρουν κατάθεση ώστε να συλλέξουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να ανακαλύψουν το κίνητρο του φονικού.

Παράλληλα, υπάρχει και η μαρτυρία ενός γείτονα ο οποίος ισχυρίζεται ότι λίγες ώρες πριν το φονικό είδε έναν άντρα ντυμένο στα μαύρα να κάνει βόλτες στην ταράτσα. Η μαρτυρία εξετάζεται από τους αστυνομικούς, οι οποίοι θεωρούν πως ήταν ο γιος.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις