Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ένταση πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ στο Βέλγιο – Δέκα συλλήψεις φίλων του δικεφάλου

Ένταση πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπ...

Υψηλής επικινδυνότητας θεωρείται ο αγώνας από τις αστυνομικές δυνάμεις

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Λίγο πριν από τη σέντρα του προημιτελικού αγώνα του Conference League μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπριζ (10.00 το βράδυ της Πέμπτης), η αστυνομία στη «Βενετία του Βορρά» έχει ήδη συλλάβει δέκα οπαδούς του ελληνικού συλλόγου, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου Lien Depoorter, όπως μετάδίδει η ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, οι συλληφθέντες οπαδοί είχαν στην κατοχή τους σιδερογροθιές και είχαν στις τσέπες τους πλαστά εισιτήρια για τον αγώνα.

Η αστυνομία ανέκοψε και έκανε έλεγχο σε δύο αυτοκίνητα. “Στο ένα από τα αυτοκίνητα, οι οπαδοί μετέφεραν πυροτεχνήματα και σιδερογροθιές. Στο δεύτερο, μετέφεραν πλαστά χρήματα”, εξήγησε η Lien Depoorter.

Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες οπαδοί κατευθύνονταν προς το ‘t Zand, όπου θα μπορέσουν να πάρουν το λεωφορείο για να επιστρέψουν στο γήπεδο στις 7 το απόγευμα. Μια άλλη μεγάλη ομάδα σκοπεύει να φτάσει στο γήπεδο με τα πόδια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Περίπου 2.000 Έλληνες οπαδοί αναμένονται στην Μπριζ το βράδυ της Πέμπτης για έναν αγώνα που η αστυνομία θεωρεί επικίνδυνο. Έχουν μάλιστα προγραμματιστεί ειδικά και πρόσθετα μέτρα.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Απίθανα πράγματα στο Βέλγιο και άκρως προκλητική η αστυνομία εναντίον των Ελλήνων.

Δεκάδες καταγγελίες και μαρτυρίες φίλων του ΠΑΟΚ για... απάνθρωπες συμπεριφορές προς το μέρους τους από τους αστυνομικούς.

Μετά το «ντου» της αστυνομίας στα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν φύγει απ' αυτά και το ψαχτήρι στις τσάντες, ήρθαν σκηνές απείρου κάλλους ακριβώς έξω από το γήπεδο της Μπριζ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί... κατάσχεσαν εισιτήρια από οπαδούς του ΠΑΟΚ, απειλώντας τους μάλιστα μέχρι και με φυλάκιση!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρκετός κόσμος κλήθηκε από αστυνομικούς να παραδώσει το εισιτήριο που είχε πληρώσει μάλιστα. Και όταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ αρνήθηκαν, τότε οι αστυνομικοί τους έλεγαν πως θα τους συλλάβουν. Και τους άρπαζαν τα εισιτήρια από τα χέρια ή τους ανάγκαζαν να τους τα δώσουν.

Υπάρχει μάλιστα και πληροφορία, που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί πως δεν επετράπη η είσοδος ακόμα και σε δημοσιογράφους που έχουν πάει για να καλύψουν το ματς. Με την... πρόφαση ότι είναι πλαστές οι διαπιστεύσεις τους! Διαπιστεύσεις που έχουν εκδοθεί από την επίσημη Μπριζ, όπως συμβαίνει σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Είναι δεδομένο πάντως πως ο ΠΑΟΚ δε θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και θα το φτάσει μέχρι την UEFA προκειμένου να καταγγείλει την αισχρή συμπεριφορά των αστυνομικών στην Μπριζ, ενώ τόσο στον κόσμο του ΠΑΟΚ, όσο και στους ανθρώπους της ομάδας επικρατεί αναβρασμός.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports