Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Μάνα και γιος βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα - Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Μάνα και γιος βρέ...

Τι συνέβη

Νεκροί από πυροβολισμούς βρέθηκαν μια μητέρα και ο γιος της σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη το βράδυ της Τετάρτης (10/04/2024).

Οι νεκροί στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη είναι μια γυναίκα γύρω στα 60 και ο γιος της περίπου 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν πυροβοληθεί. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο γιος σκότωσε τη μητέρα και αυτοκτόνησε.

 Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, ενώ μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Έτσι οι άνδρες της Αστυνομίας άνοιξαν το διαμέρισμα με κλειδαρά και μπήκαν στο σπίτι, όπου αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Ο γιος βρέθηκε μπρούμυτα με τραύμα στο κεφάλι, που όπως φαίνεται είναι από σφαίρα, ενώ η γυναίκα βρέθηκε με τραύμα στον κρόταφο.

 Οι δυο εκδοχές που εξετάζονται από την Αστυνομία είναι ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε ή να πρόκειται για δολοφονία και να υπήρχε και τρίτο άτομο στο διαμέρισμα. Εκδοχή που ενισχύεται από το γεγονός πως η καραμπίνα βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο, από εκεί που κείτονταν οι δυο νεκροί.

ΠΗΓΗ newsit.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις