Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγ. Ανάργυροι: Καθυστερημένη αντίδραση από τον σκοπό «δείχνει» η ΕΔΕ

Άγ. Ανάργυροι: Καθυστερημένη αντίδραση α...

Τα πρώτα στοιχεία

Τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη δύο έρευνες για την άγριαδολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, εκ των οποίων, η μία αφορά τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών και η δεύτερη τις ποινικές, τα πρώτα στοιχεία της ΕΔΕ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τα πρώτα στοιχεία, δείχνουν καθυστερημένη αντίδραση από τον σκοπό-φρουρό του ΑΤ.

Σημειώνεται πως όλοι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται το μοιραίο βράδυ έχουν εξεταστεί από ψυχολόγο, την περασμένη Τετάρτη. Για την αξιωματικό υπηρεσίας και τον αστυνομικό στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, η ψυχολόγος πρότεινε να μην φέρουν οπλισμό λόγω ψυχολογικής φόρτισης.

Θρίλερ με τη μεταγωγή του δολοφόνου της Κυριακής – Με εντολή εισαγγελέα στο Τζάνειο από το Αττικό
Σε θρίλερ εξελίχθηκε η νοσηλεία του δολοφόνου της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους. Ο 39χρονος δράστης, που νοσηλευόταν στο «Αττικόν» μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού, βγήκε σήμερα από τη ΜΕΘ και βρισκόταν σε απλό δωμάτιο. Οι γιατροί έκριναν ότι αφού μπορεί να μείνει εκτός ΜΕΘ, τότε μπορεί και να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ωστόσο, από το ψυχιατρείο Κορυδαλλού αρνήθηκαν την νοσηλεία του, με το επιχείρημα ότι από την πραγματογνωμοσύνη που έχουν κάνει δύο ψυχίατροι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ώστε ο 39χρονος να είναι τρόφιμος του νοσοκομείου.

Εν τέλει, αν και ήταν να μεταφερθεί αρχικά και πάλι στο Αττικόν, πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα, νοσηλεύεται, σε ειδικό χώρο, φρουρούμενος και απομονωμένος, όπου και θα παραμείνει για 3-4 ημέρες.

enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις