Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γεωργιάδης και Καρανίκας δίπλα δίπλα σε παρουσίαση βιβλίου

Γεωργιάδης και Καρανίκας δίπλα δίπλα σε ...

«Συμπαρουσιάζω το βιβλίο μαζί με τον φίλο μου» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης - «Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό... Τα ναρκωτικά ή η πολιτική;» σχολίασε ο Νίκος Καρανίκας

Δίπλα δίπλα έκατσαν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Καρανίκας οι οποίοι έδωσαν το παρών στην παρουσίαση βιβλίου της Αγνής Ιωάννου, με τίτλο «Ο λευκός ελέφαντας», στο βιβλιοπωλείο IANOS, την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Και οι δύο, που ήταν ανάμεσα στους ομιλητές για το βιβλίο, εμφανίστηκαν με χαλαρή διάθεση και ευχάριστοι. Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας θέλησε να εκφράσει τη χαρά του και δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συμπαρουσιάζω αυτό το βιβλίο με τον Καρανίκα. Είναι τιμητικός ο τίτλος ότι συμπαρουσιάζω το βιβλίο μαζί με τον φίλο μου τον Καρανίκα. Θέλω να δείξω με αυτό ότι μπορει να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί. Συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια βέβαια το μέγεθος του λάθους μου, που είχα κάνει γι' αυτόν».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καρανίκας, με δόση χιούμορ, σχολίασε: «Δείτε πού κάθομαι... Δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό... Τα ναρκωτικά ή η πολιτική;».

Βίντεο και φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις