Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Στην Πάτρα καλεσμένη της «Γωνιάς του Βιβλίου» η Γερμανίδα συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Ουλρίκε Ράιλανς

Στην Πάτρα καλεσμένη της «Γωνιάς του Βιβ...
Μαρτάτος Tάκης

Αυτό το Σάββατο 6/4/2024 στις 11 το πρωί στο θέατρο Όροφως - Θα μιλήσει για τις δημοφιλείς σειρές βιβλίων της, "Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ" και "Ξενοδοχείο για μάγισσες"

Η «Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου καλεί αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 τα παιδιά και τους γονείς τους στις 11 το πρωί στο Θέατρο Όροφως στην Όθωνος Αμαλίας 112, στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση – πρόσκληση η «Γωνιά του Βιβλίου», αγαπημένα μας παιδιά, βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο των βιβλίων της παιδικής συγγραφέα Ουλρίκε Ράιλανς γνωστής για τις δημοφιλείς σειρές βιβλίων ΠΕΝΙ ΠΕΠΕΡ και ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΓΙΣΣΕΣ.

Το Goethe- Zentrum Πάτρας και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν θερμά, μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν προσωπικά τη Γερμανίδα συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ulrike Rylance.

Εάν εσείς και οι φίλοι σας γοητεύονται από τη μαγεία και θέλουν μια περιπέτεια στο ξενοδοχείο μαγισσών αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές ή αν τους αρέσουν οι ιστορίες για μυστηριώδη γεγονότα και θέλουν να μάθουν πώς να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα για να γίνουν ντετέκτιβ - ακριβώς όπως η Penny Pepper και η ομάδα των ντετέκτιβ της - τότε σίγουρα δεν μπορείτε να χάσετε αυτή τη συνάντηση!

Η Ulrike Rylance είναι ενθουσιασμένη που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επίλυση μυστηρίων, τη δημιουργία πραγματικών φιλιών και μία επιτυχημένη καριέρα στη μαγεία.

Η συνάντηση έχει οριστεί για το Σάββατο 6 Απριλίου 2024.

Ώρα: 11.00 π.μ. στο Θέατρο Όροφως (Όθωνος Αμαλίας 112).

Με διερμηνεία από τα γερμανικά στα ελληνικά.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ -ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ.

*Η Ουλρίκε Ράιλανς γεννήθηκε το 1968 στη Ιένα. Σπούδασε γερμανική και αγγλική φιλολογία στη Λειψία και στο Λονδίνο και εργάστηκε σε σχολεία στην Ουαλία και στο Μάντσεστερ. Από το 2001 ζει μόνιμα στο Σιάτλ, στην Αμερική. Της αρέσει να γράφει βιβλία για παιδιά, τόσο με το όνομά της όσο και με ψευδώνυμα όπως Ulrike Helwig, Caro Martini ή Carly Wilson. Δημιούργησε τη επιτυχημένη σειρά "Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ" που αριθμεί ήδη 6 βιβλία. Έχει δύο σκύλους που μπορούν να της κάνουν παρέα στο γράψιμο, αρκεί να είναι φρόνιμοι και μα μη δαγκώνουν τον υπολογιστή της και δύο από τις πιο χαριτωμένες κόρες του κόσμου - όπως κι έναν σχετικά χαριτωμένο σύζυγο.

Το 2015 τιμήθηκε για το έργο της με το βραβείο Hansjorg-Martin-Preis.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture