Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία: Ο διάλογος της 29χρονης με τον αστυνομικό της άμεσης δράσης - «Θέλω ένα περιπολικό στο σπίτι μου»

Γυναικοκτονία: Ο διάλογος της 29χρονης μ...

Τα πρώτα λόγια του δράστη στις αρχές και το κατηγορητήριο

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου είχε πάει η άτυχη 28χρονη για να καταγγείλει τον 39χρονο δράστη και πρώην σύντροφό της.

Το βράδυ της Δευτέρας (1/4), η γυναίκα πήγε μαζί με έναν φίλο της στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είχε δει να την περιμένει έξω από το σπίτι της. Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση, της επιτέθηκε ο 39χρονος ο οποίος είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την σκότωσε εν ψυχρώ.

 Όταν η άτυχη Κυριακή πήγε στο τμήμα περιέγραψε πως τον είδε έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε αλλά δεν ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση. Ζήτησε όμως περιπολικό για να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της. Ωστόσο εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο.

Γυναικοκτονία: Απίστευτη η ανακοίνωση της αστυνομίας- Μιλάει για panic button με μια νεκρή έξω από ΑΤ!

 Η αστυνομικός είπε ότι μπορεί να επικοινωνήσει η ίδια με το 100 αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα είπε πως θα τηλεφωνήσει εκείνη στην Άμεση Δράση. Βεβαίως, αν είχε τηλεφωνήσει η αστυνομικός θα άνοιγε “κάρτα” στην Άμεση δράση και πιθανόν να ερχόταν πιο γρήγορα το περιπολικό.

Ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση
Έτσι, όταν η 28χρονη βγήκε από το αστυνομικό τμήμα, τηλεφώνησε στο 100. Έδωσε τα στοιχεία της και περιέγραψε όσα είχαν προηγηθεί.  Ακολούθησε ο εξής διάλογος, σύμφωνα με το MEGA.

Θύμα: Θέλω περιπολικό

 Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου.

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Την ώρα που γινόταν η συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ., η 28χρονη δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση. Από την άλλη άκρη της γραμμής, ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης άκουγε τα ουρλιαχτά της άτυχης γυναίκας για κάποια δευτερόλεπτα, μέχρι να πέσει το κινητό και να κοπεί το νήμα της ζωής της.

Τα πρώτα λόγια του δράστη στις αρχές και το κατηγορητήριο

Νωρίτερα, όπως μετέδωσε ο Alpha,  39χρονος όταν συνελήφθη δεν είπε τίποτα στις Αρχές ενώ τα τραύματά του στον λαιμό του ήταν επιφανειακά. Μάλιστα όταν πήγε στο νοσοκομείο ανέφερε στους αστυνομικούς πως «έχω ψυχιατρικό παρελθόν». Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός επικαλούμενος εκτιμήσεις αστυνομικών, ο 39χρονος φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Ο 39χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Την Πέμπτη απολογείται ο 38χρονος δράστης

 Ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις