Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση της Ευσταθίας Γιαννιά με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο

Συνάντηση της Ευσταθίας Γιαννιά με τον Υ...

Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο, είχε η πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση, αλλά και ζητήματα του κλάδου των αστυνομικών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην νεανική παραβατικότητα, στο πλαίσιο και της πρωτοβουλίας που ανέλαβε πρόσφατα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος με την διοργάνωση θεματικού πάρκου «Χτίζοντας τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», στα αυξημένα περιστατικά έμφυλης βίας και στην «έκρηξη» των γυναικοκτονιών για τις οποίες όπως επισημάνθηκε, λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα, σε ζητήματα αστυνόμευσης και ενίσχυσης όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και βελτίωσης των κτιριακών υποδομών.

Ακόμη εκ μέρους της κυρίας Γιαννιά, τέθηκαν θέματα που αφορούν θεσμικά αιτήματα των αξιωματικών και των αστυνομικών υπαλλήλων, οι οποίοι δίνουν καθημερινά «μάχη» για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις