Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ολοκληρώνεται την Τρίτη 2-4 η έκθεση "Όσο πατάει η γάτα..."

Διονάς Βαγγέλης

Διονάς Βαγγέλης

Μαρτάτος Tάκης

Στο Πολύεδρο της οδού Κανακάρη 147 - Στο κλείσιμο της έκθεσης στις 20.00 θα παρευρεθούν αρκετοί εικαστικοί, θα προβληθούν μικρά βίντεο που έχουν δημιουργηθεί με θέμα τις γάτες & θα προσφερθεί & ένα κέρασμα

Τελειώνει την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στις 8 το βράδυ, η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Όσο πατάει η γάτα……» που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φιλότεχνων.

Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες όπως το Σάββατο 30/3 επισκέφθηκαν την έκθεση και ορισμένοι εκ των εικαστικών δημιουργών που συμμετέχουν στην έκθεση όπως η βραβευμένη Αθηναία συγγραφέας και εικονογράφος παιδικής λογοτεχνίας, Σοφία Ζαραμπούκα.

Τη δε Τρίτη 2 Απριλίου στο κλείσιμο της έκθεσης με έργα Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Χαρακτικής, Κατασκευές & Video art, θα είναι παρόντες οι Πατρινοί εικαστικοί που συμμετέχουν.

Στο κλείσιμο της έκθεσης λοιπόν όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Πολύεδρου, θα παρευρεθούν αρκετοί εικαστικοί, θα προβληθούν μικρά βίντεο που έχουν δημιουργηθεί με θέμα τις γάτες και αφορμή την έκθεση ενώ θα προσφερθεί και ένα κέρασμα.

Στην όμορφη αυτή & πρωτότυπη έκθεση που ξεκίνησε στο φιλόξενο Πολύεδρο στις 29/2, συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Αλεξανδράτου Ελευθερία, Γιαννακάκη Μαρία, Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης, Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα, Ζαραμπούκα Σοφία, Καπέλλα Λητώ-Ηλιάννα Καραντζά Άντζυ Κατωπόδη Ελένη Κοροβέσης Δημήτρης, Μεταξά Νατάσα, Μηνάς Κωσταντίνος ,Μισίου Ιωάννα, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαθεοδώρου Δήμητρα, Παυλίδου Ντέπη, Σιαφάκας Κώστας, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Στεφανίδη Φωτεινή, Φιλιππούση Βιργινία.

Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα.

Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα.

Φιλιππούση Βιργινία.

Φιλιππούση Βιργινία.

Σταθόπουλος Παναγιώτης.

Σταθόπουλος Παναγιώτης.

Μισίου Ιωάννα.

Μισίου Ιωάννα.

Όλγα Νικολοπούλου.

Όλγα Νικολοπούλου.

Αλεξανδράτου Ελευθερία.

Αλεξανδράτου Ελευθερία.

Σοφία Ζαραμπούκα.

Σοφία Ζαραμπούκα.

Κατωπόδη Ελένη.

Κατωπόδη Ελένη.

Μεταξά Νατάσα.

Μεταξά Νατάσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture