Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ποιοι θα αντικαταστήσουν Παπασταύρου, Μπρατάκο- Ένας Αχαιός ανάμεσα στα ονόματα που είναι στο τραπέζι

Ποιοι θα αντικαταστήσουν Παπασταύρου, Μπ...

Τρικυμία στην κυβέρνηση προκάλεσαν οι παραιτήσεις του Γιάννη Μπρατάκου και του Σταύρου Παπασταύρου

Τρικυμία στην κυβέρνηση προκάλεσαν οι παραιτήσεις του Γιάννη Μπρατάκου και του Σταύρου Παπασταύρου, οι οποίες έγιναν αποδεκτές από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.

Οι δύο κορυφαίοι υπουργοί βρέθηκαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», με αφορμή την εορτή του, την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ αποφάσιζε λόγω του δημοσιεύματος της εφημερίδας για αλλοίωση ηχητικού για τα Τέμπη, να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας.

Ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους
Σύμφωνα με το OPEN, η κυβέρνηση αναζητά τα πρόσωπα που θα τους αντικαταστήσουν. Μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός θα έχει αποφασίσει μέχρι και τη Δευτέρα για τους αντικαταστάτες.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μεγάλο μέρος των αρμοδιοτήτων του κ. Παπασταύρου που αφορά στο νομοθετικό έργο θα αναλάβει ο Μάκης Βορίδης, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθούν περισσότερα καθήκοντα και στον Άκη Σκέρτσο.

Σε κάθε περίπτωση αναζητείται το κεντρικό πρόσωπο, δηλαδή αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μπρατάκο με κάποια ονόματα να κυκλοφορούν ήδη. Ένα από αυτά είναι ο Νίκος Παπαθανάσης ο οποίος όμως δεν φαίνεται πως θα πάρει τη θέση.

Επιπλέον ένα όνομα που συζητείται, είναι αυτό του Αχαιού Μιχάλη Μπεκίρη που είναι διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή και στενού του συνεργάτη. Παράλληλα η κυβέρνηση διαψεύδει τα σενάρια για ανασχηματισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις