Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηρώ: Οι σημαντικότεροι σταθμοί στη ζωή μου

Ηρώ: Οι σημαντικότεροι σταθμοί στη ζωή μου

Για τον γιο της, το πώς είναι να μεγαλώνει ένα παιδί σε μονογονεϊκή οικογένεια στην Ελλάδα και την προσωπική της ζωή μίλησε η Πατρινή ερμηνεύτρια

Για τον γιο της, το πώς είναι να μεγαλώνει ένα παιδί σε μονογονεϊκή οικογένεια στην Ελλάδα και την προσωπική της ζωή μίλησε η Ηρώ.

«Tο τραγούδι "Έτσι είμαι εγώ" εντάσσεται στην εν εξελίξει ζωή μας. Φυσικά και έχω εξελιχθεί, αλίμονο αν ήμουν ίδια με το 2001 που γράφτηκε, αλλά στο πώς αλλάζουμε και στο πώς αποδεχόμαστε τον εαυτό μας αφορά το "Έτσι είμαι εγώ". Εγώ δεν τα έχω καλά με τον χρόνο, είναι για μένα κύημα της ανθρώπινης φαντασίας το οποίο οριοθετεί όνειρα, επιθυμίες, στόχους και έρωτες», ανέφερε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ηρώ: Η επίθεση στον γιο της από συμμορία
Για τον γιο της, η Ηρώ αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα επίθεσης. «Πέρυσι τους την έπεσαν -για να μιλήσω και την αργκό- μια παρέα τύπου συμμορία. Δύσκολη φάση, τρόμαξα, δεν έπαθε κάτι ο Γιώργος, αλλά δύο συμμαθητές του πήγαν στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε.

Όπως είπε, φοβόταν για τον γιο της γιατί «είναι πολύ ευαίσθητος και πολύ συναισθηματικός, αλλά παράλληλα υπάρχει μια αδιόρατη εμπιστοσύνη προς τον Γιώργο. Δηλαδή, μέσα μου είμαι σίγουρη ότι στην κόψη θα αποφασίσει αυτό που είναι καλύτερο για εκείνον. Ήταν μια ταλαιπωρία, περισσότερο ψυχική για εκείνον. Υπήρχε μια περίοδος που δεν ήθελε να μιλάει για αυτό».

Η ίδια πρόσθεσε: «Οι γονείς οφείλουν να βρίσκονται πίσω από τα παιδιά τους και να παρακολουθούν τι κάνουν. Αν αφήσεις το παιδί σου και αδιαφορήσεις, θα το καταλάβεις αργά, όταν θα έχει γίνει επικίνδυνο είτε για τον εαυτό του είτε για τους άλλους».

«Ήμουν πάντα πολύ κοντά στον γιο μου», υπογράμμισε και εξήγησε ότι τις ώρες που εργαζόταν εκείνος κοιμόταν. «Ήθελα να τον μεγαλώσω εγώ. Παρ' όλα αυτά, πάρα πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά. Δεν είναι εύκολο στη συγκυρία της ελληνικής κοινωνίας να έχεις μόνος σου ένα παιδί» συνέχισε.

Για την προσωπική της ζωή σχολίασε: «Οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής μου είναι: όταν έφυγα από το πατρικό μου για να έρθω στην Αθήνα, και ο Γιώργος. Δεν πιστεύω ότι ένα παιδί είναι το πιο σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου. Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος είναι μονάδα, είναι ο ίδιος η ζωή του. Νομίζω, όμως, ότι ένα παιδί έρχεται να σε βγάλει από το κέντρο του "εγώ" σου και να σε μεταφέρει σε ένα άλλο κέντρο, που είναι το παιδί σου. Έχω νιώσει πολλά πάθη αλλά λίγους έρωτες στη ζωή μου».

«Ο έρωτας και ο θάνατος είναι οι καταλύτες του σύμπαντος», σημείωσε.

«Ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου ήταν ο Γιώργος Μαρίνος [...]. Ήταν ίσως το μεγαλύτερο σχολείο για εμένα», ανέφερε σε άλλο σημείο η Ηρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight