Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Νίκος Νικολόπουλος για την απώλεια του Μίμη Βακάλογλου: Ήταν ένας σπουδαίος Έλληνας πατριώτης

Ο Νίκος Νικολόπουλος για την απώλεια του...

Ο Μίμης Βακάλογλου ήταν ένας ξεχωριστός συμπολίτης που επί δεκαετίες ανιδιοτελώς υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση & την τοπική κοινωνία μας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ήθος και συνέπεια

Ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας και πρώην Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος σε ανακοίνωση του, αποχαιρετά τον συμπολίτη εκπαιδευτικό και πρώην δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πατρέων Δημήτρη Βακάλογλου που έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τετάρτη 27/3/2024 στις 12 το μεσημέρι στο ναό Αγίου Διονυσίου.

Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του πρώην δημοτικού συμβούλου, Δημήτρη Βακάλογλου.

Η αγάπη για την Ελλάδα και ο έρωτας για την ιδιαιτέρα μας πατρίδα την γενέτειρα μας Πάτρα μας έφερε να κάτσουμε δίπλα δίπλα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου πρώτη φορά το 1986 με τον αείμνηστο Κώστα Γούδα και εν συνεχεία εξελέγημεν με τον συνδυασμό ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ όπου ήμουν επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος.

Ο δικός μας Μίμης Βακάλογλου ήταν ένας σπουδαίος Έλληνας πατριώτης, ένας ξεχωριστός συμπολίτης που επί δεκαετίες ανιδιοτελώς υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την τοπική κοινωνία μας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ήθος και συνέπεια. Τον ευγνωμονώ διότι υπήρξε ο μέντορας μου στη Τοπική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Ο Δημήτρης Βακάλογλου υπήρξε ακαταμάχητος συναγωνιστής στα πεδία των ιδεολογικών πολιτικών αντιπαραθέσεων στα δύσκολα πέτρινα χρόνια.

Με τον Μίμη και την αείμνηστη σύζυγο του Αλέκα οργώσαμε το νομό και ιδρύσαμε δεκάδες οργανώσεις της πατριωτικής λαϊκής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

Μαζί χαρήκαμε για τις περιφανείς νίκες, κλάψαμε για τις ήττες, με τα λάβαρα ψηλά μέχρι τέλους μείναμε πιστοί, ασυμβίβαστοι υπέρμαχοι των αξιών και των παραδόσεων μας, τραγουδώντας στις παλλαϊκές μεγάλες συγκεντρώσεις «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Μαζί χαρήκαμε για τις περιφανείς νίκες, κλάψαμε για τις ήττες, με τα λάβαρα ψηλά μέχρι τέλους μείναμε πιστοί, ασυμβίβαστοι υπέρμαχοι των αξιών και των παραδόσεων μας, τραγουδώντας στις παλλαϊκές μεγάλες συγκεντρώσεις «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Νιώθουμε ευλογημένοι που είχαμε καθοδηγητές και συνοδοιπόρους τον Μίμη και την Αλέκα και που «καίρια και κρίσιμη παρακαταθήκη ημίν κατέλιπον», πως οι μάχες δεν κερδίζονται με κολλητιλίκια και κολλητούς, αλλά με της καρδιάς το πύρωμα και με αίμα! Και πως τούτονε είναι που πρέπει να πούμε στα παιδιά μας !

Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και όλων των γνήσιων ιδεολόγων της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ, εκφράζω προς τα παιδιά του και τους οικείους του τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αχαϊκής γης που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η μνήμη.

Καλό παράδεισο !

Οι φωτ. εστάλησαν από τον κ. Νικολόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις