Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Πάτρα: Τρία περιστατικά σήμερα στην πρεμιέρα των απογευματινών χειρουργείων- Με στάση η υποδοχή από την ΕΙΝΑ

Πάτρα: Τρία περιστατικά σήμερα στην πρεμ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

«Βλέπω ότι πρόκειται για μία ευκαιρία να λειτουργήσουμε με κάποιους επιπλέον όρους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάκος

Με ένα νευροχειρουργικό περιστατικό και δύο περιστατικά γενικής χειρουργικής ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου, τα απογευματινά χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου του Ρίου, Δημήτρης Μπάκος, «τα χειρουργεία θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη όπου έχουμε μικρότερες εφημερίες. Σήμερα θα χειρουργηθούν τρία περιστατικά, ένα νευροχειρουργικό και δύο γενικής χειρουργικής ενώ τα χειρουργεία θα γίνονται παράλληλα. Τα απογευματινά χειρουργεία θα γίνονται από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ ενώ ουσιαστικά θα λειτουργούν όπως και τα πρωινά με την ομάδα των χειρουργείων να προγραμματίζει τα ραντεβού. Δεν πρόκειται για κάτι διαφορετικό».

Ο κ. Μπάκος δε θέλησε να σχολιάσει την αντίθεση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας στην λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων. Να σημειώσουμε ότι η Ένωση προχωρά σήμερα σε στάση εργασίας και συγκέντρωση στο ΠΓΝΠ. «Βλέπω ότι πρόκειται για μία ευκαιρία να λειτουργήσουμε με κάποιους επιπλέον όρους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάκος. Η συνέχεια για τα απογευματινά χειρουργεία στο Ρίο θα δοθεί την Πέμπτη.

Να σημειώσουμε ότι το προσεχές διάστημα στο πρόγραμμα των απογευματινών χειρουργείων θα μπει και το Γενικό Νοσοκομείο» Άγιος Ανδρέας» όπου ήδη γιατροί του χειρουργικού τομέα έχουν έτοιμες λίστες αναμονής με ασθενείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις