Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γέφυρα: Μεγαλύτερη κίνηση την παραμονή της 25ης Μαρτίου σε σχέση με την Κυριακή του Καρναβαλιού

Γέφυρα: Μεγαλύτερη κίνηση την παραμονή τ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Τι δείχνουν τα στοιχεία

 

Δύο τριήμερα back to back είχαμε τις τελευταίες ημέρες. Μετά το τριήμερο του Καρναβαλιού και της Καθαράς Δευτέρας ακολούθησε, σε μια εβδομάδα, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου καθώς η εθνική επέτειος φέτος «έπεσε» Δευτέρα.

Και οι δύο περιπτώσεις αποτέλεσαν καλή αφορμή για εκδρομές. Συγκρίνοντας τις διελεύσεις από τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου στα δύο παραπάνω τριήμερα προκύπτει ότι η κίνηση ήταν αυξημένη αν και χαμηλότερη σε σχέση με το τριήμερο του Καρναβαλιού, όμως συγκρίνοντας τις δύο Κυριακές (Κυριακή Καρναβαλιού και Κυριακή 24 Μαρτίου) η κίνηση ήταν μεγαλύτερη την παραμονή της Εθνικής Επετείου.

Αναλυτικά σύμφωνα με τα στοιχεία της Γέφυρας στο thebest.gr:

 H κυκλοφορία στη Γέφυρα από την Πέμπτη 21/3 μέχρι και χθες 25/3 (Πέμπτη με Δευτέρα) ήταν 6% χαμηλότερη σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο για το καρναβάλι, κάτι που θεωρείται  αναμενόμενο.

Ωστόσο γενικά η κυκλοφορία και αυτό το δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο, ήταν αυξημένη και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος έφυγε. Παράλληλα, την Κυριακή 24/3 σημειώθηκε 10% αύξηση σε σχέση με την Κυριακή του Καρναβαλιού, γεγονός που «μαρτυρά» ότι ο κόσμος, λόγω και του καλού καιρού, έκανε αποδράσεις σε κοντινά μέρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις