Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μακελειό στη Μόσχα: Οι ένοπλοι σπέρνουν το θάνατο – Σοκαριστικά βίντεο

Μακελειό στη Μόσχα: Οι ένοπλοι σπέρνουν ...

Σοκάρουν οι εικόνες από το μακελειό σε αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα, όπου και σκοτώθηκαν δεκάδες άνθρωποι

Εικόνες αδιανόητης βιαιότητας εκτυλίχθηκαν στη Μόσχα, όταν ομάδα ενόπλων εισέβαλε σε αίθουσα συναυλιών στη ρωσική πρωτεύουσα και άνοιξε πυρ κατά των ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί.

Μακελειό στη Μόσχα: Συνελήφθη ύποπτος για τις επιθέσεις με τους 40 νεκρούς

Μόσχα: 40 νεκροί, πάνω από 100 τραυματίες από ένοπλη επίθεση σε συναυλία

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι ένοπλοι -ο αριθμός των οποίων φέρεται να είναι πέντε- εισέβαλαν με καμουφλάζ στο Crocus City Hall και άρχισαν να πυροβολούν με αυτόματα όπλα.

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο περιστατικό, ενώ εκατοντάδες ακόμη τραυματίστηκαν. Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή κοινή επιχείρηση του στρατού και της πυροσβεστικής προκειμένου για τον εντοπισμό των δραστών και τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων που βρίσκονται στο κτίριο.

 

Μετά τους πυροβολισμούς σημειώθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα το κτίριο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Μάλιστα, το μέγεθος της φωτιάς είναι τέτοιο που υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες κατάρρευσης της στέγης του κτιρίου. Για την αντιμετώπιση της φωτιάς επιχειρούν και εναέρια μέσα.

Βίντεο που κάνουν το γύρω του διαδικτύου δείχνουν τη στιγμή των πυροβολισμών εντός του κτιρίου και τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα να τρέχουν έντρομοι να σωθούν.

Πολλά είναι τα αποσπάσματα που δείχνουν τους ενόπλους με τα όπλα στα χέρια να σπέρνουν το θάνατο στο χώρο, τη στιγμή που δίπλα τους κείτονται οι σοροί των θυμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις