Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Στην Πάτρα ο Κυριάκος Κουζούμης, συγγραφέας της νέας αστυνομικής σειράς βιβλίων «Με Φως & Μελάνι»

Στην Πάτρα ο Κυριάκος Κουζούμης, συγγραφ...
Μαρτάτος Tάκης

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 12 το μεσημέρι θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του & θα συνομιλήσει με το κοινό για τους 3 πρώτους τίτλους της αστυνομικής σειράς που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις By the Book

Το βιβλιοπωλείο Παπαχρίστου -Γωνιά του Βιβλίου στην οδό Αγ. Νικολάου 32 στην Πάτρα προσκαλεί το αναγνωστικό κοινό να γνωρίσει από κοντά τον συγγραφέα της νέας αστυνομικής σειράς βιβλίων «Με Φως & Μελάνι» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις By the Book, Κυριάκο Κουζούμη. 

Ο συγγραφέας θα είναι στο χώρο της «Γωνιάς του Βιβλίου» το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 12 το μεσημέρι, και θα υπογράψει αντίτυπα  των βιβλίων του και θα συνομιλήσει με το κοινό για τους τρείς πρώτους τίτλους της αστυνομικής σειράς βιβλίων «Με Φως & Μελάνι»:

Χακί Δαντέλα  / Σαιξπηρικός Γρίφος  / Μεγάλη Παρασκευή.

*O Κυριάκος Κουζούμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ‐1, σε τοπική εφημερίδα των νοτίων προαστίων αλλά και στην κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ καθώς και στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του μετά την δημοσιογραφία είναι η συγγραφή.

Αξίζει να αναφέρουμε όπως διαβάσαμε στο σάιτ του Δήμου Πηνειού όπου ήδη παρουσιάστηκαν τα βιβλία του Κυριάκου Κουζούμη, πως η η ιστορία του βιβλίου «Μεγάλη Παρασκευή» εκτυλίσσεται στη γειτονική Γαστούνη του ν. Ηλείας, έχει για ήρωες πρόσωπα της διπλανής πόρτας, ενώ στις σελίδες του φιλοξενούνται γνωστά σημεία του Δήμου Πηνειού και της ευρύτερης περιοχής. Στα βιβλία του Κυριάκου Κουζούμη είναι έντονη μία ατμόσφαιρα μυστηρίου και ίντριγκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture