Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τάνια Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της Καινούργιου

Τάνια Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει σ...

«Συγγνώμη, αλλά κάνετε πολλά κουτσομπολιά», είπε

Η Τάνια Τσανακλίδου βρέθηκε σε παράσταση αφιερωμένη στον Ντίνο Χριστιανόπουλο.

Εκεί την περίμενε ρεπόρτερ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Μετά την πρώτη ερώτηση, η ερμηνεύτρια ζήτησε να μάθει σε ποια εκπομπή μιλάει. Μόλις έλαβε την απάντηση διέκοψε τις δηλώσεις της και δεν θέλησε να συνεχίσει.

«Δεν θέλω να μιλώ σε αυτές τις εκπομπές γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά και δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας το λέω φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ ότι η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και για τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό. Είναι για τα κανάλια» είπε η Τάνια Τσανακλίδου και αποχώρησε.

«Εχει δίκιο»
 Μετά το τέλος του βίντεο, η παρουσιάστρια του Alpha ξεκαθάρισε ότι πιστεύει ότι, πράγματι, δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό, ενώ υποστήριξε τη θέση της Τάνιας Τσανακλίδου, λέγοντας ότι και η ίδια διαφωνεί σε κάποια πράγματα με τη θεματολογία της εκπομπής της.

«Ξέρω ότι δεν είναι προσωπικό, γιατί έχω συνομιλήσει με την κυρία Τσανακλίδου και είναι μια φανταστική προσωπικότητα. Δεν έχει να κάνει με εμένα αλλά με το στιλ των εκπομπών και δίκιο έχει αν θέλετε τη γνώμη μου. Γιατί αναγκαστικά αυτή την ώρα όλες οι εκπομπές κάνουν κουτσομπολιό, κι αν με ρωτάτε και εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα στη θεματολογία της εκπομπής και όχι μόνο στη δικιά μας, αλλά και στου Λιάγκα και στης Μπάρκα και όσων είναι απέναντι.

Αλλά επειδή αυτή είναι η ώρα και παίζουμε ανταγωνιστικά και πρέπει να κάνουμε και νούμερα τηλεθέασης, κάποια θέματα από αυτά, τα εμπεριέχουμε στη σκαλέτα μας. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζει ποίηση και στο θέατρο πάω, και γενικότερα έχω μία άλλη φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες από τους οποίους έχω ζητήσει μία συνέντευξη και μου απάντησαν αρνητικά λόγω του είδους της εκπομπής, τονίζοντάς μου παρόλα αυτά ότι με εκτιμούν και με συμπαθούν. Ήταν ευγενέστατη με τη δημοσιογράφο. Πας εκεί, σου λέει για έναν στίχο του Χριστιανόπουλου και ξαφνικά λες για τη Eurovision» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να έχουν διαφορετική άποψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight