Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στο Καραμανδάνειο – "Θερμή" υποδοχή από την ΕΙΝΑ - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στ...

Ο Υπουργός Υγείας έχει συνάντηση με την Διοικήτρια του Καραμανδανείου Ασπασία Ρηγοπούλου και το προσωπικό

"Θερμή" υποδοχή επεφύλαξε στον Άδωνι Γεωργιάδη, με την έλευσή του στο Καραμανδάνειο, αντιπροσωπεία της ΕΙΝΑ, διαμαρτυρόμενη για τα απογευματινά χειρουργεία, κρατώντας πανό που έγραφε "Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην υγεία και τη ζωή. Καμία ανοχή. Όχι στο πλιάτσικο στις τσέπες των ασθενών. Δωρεάν υγεία για το λαο".

"Δεν είναι δημοκρατία να πληρώνει ο λαός" του έλεγαν.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφτηκε το Καραμανδάνειο με αφορμή την υπογραφή της απόφασης που αφορά το έργο, «Εσωτερικές διαρρυθμίσεις σε τμήμα του πρώτου ορόφου του ΓΝ Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο», κόστους 800.000 ευρώ περίπου, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2,0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU. 

Σε δηλώσεις του, κατα τη διάρκεια της επίσκεψής του, ανέφερε: «Αποφάσισα σήμερα να επισκεφτώ το Καραμανδάνειο, διότι πρώτα απ’ όλα ήθελα να δω από κοντά, την πρόοδο των εργασιών. Υλοποιήθηκε η δέσμευση του Κυριακού Μητσοτάκη, να ανακαινιστεί με χρήματα του Υπουργείου Υγείας, όπου μπορεί να διαπιστώσει και ο πιο σφοδρός επικριτής μας, ότι πλέον είναι ένα καινούργιο νοσοκομείο, μέσω της ένταξής του στο Ταμείο Ανάκαμψης. Σε ένα χρόνο από σήμερα, θα έχει και εντελώς καινούργια χειρουργεία. Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ και το διοικητή της 6ης ΥΠΕ και την διοικήτρια του νοσοκομείου για την ταχύτητα που υλοποιήθηκε το έργο της εγκατάστασης του μαγνητικού τομογράφου. Είχα δώσει εντολή στον κ. διοικητή να πάμε όσο πιο γρήγορα και να έρθει εδώ το σχετικό μηχάνημα, να λειτουργήσει αφού δεν υπάρχει άλλο παιδιατρικό νοσοκομείο στον δυτικό άξονα και έπρεπε να λειτουργεί εδώ τομογράφος. Είμαι ευτυχής που σε ένα μήνα, χρόνος ρεκόρ, έχει γίνει η εγκατάσταση και σε λίγες ημέρες θα μπορεί να λειτουργήσει ο τομογράφος και να εξυπηρετεί τους ασθενείς της ευρύτερης περιοχής. Επίσης, έχουμε προκηρύξει όλες τις οργανικές θέσεις του νοσοκομείου ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά όχι με μετακινήσεις γιατρών αλλά με μόνιμο προσωπικό».  

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις