Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Πώς έχει επηρεάσει η έλλειψη του Οδοντωτού τις εκδρομές και τις επισκέψεις- Οι πληρότητες των τριημέρων  

Καλάβρυτα: Πώς έχει επηρεάσει η έλλειψη ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όπως επισημαίνει ο κ. Δαφαλιάς, μετά το τριήμερο και της 25ης Μαρτίου αυτό που ακολουθεί για τον ξενοδοχειακό κλάδο στην περιοχή είναι η αβεβαιότητα

Το τελευταίο τριήμερο, αυτό της 25ης Μαρτίου, με υψηλή πληρότητα αναμένουν οι ξενοδόχοι των Καλαβρύτων με την έλλειψη του οδοντωτού να επηρεάζει αρκετά την κίνηση στην πόλη και ειδικά τις μονοήμερες εκδρομές.

Να θυμίσουμε ότι τα δρομολόγια κόπηκαν πριν λίγο χρονικό διάστημα, στις αρχές του μήνα, ύστερα από εντολή του διαχειριστή υποδομής (Ο.Σ.Ε.) μέχρι νεωτέρας, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. Είχε προηγηθεί η ακινητοποίηση συρμού στη γραμμή εξαιτίας κατολισθήσεων στον Βουραϊκό. Στο συρμό επέβαιναν 90 άτομα, τα οποία εγκλωβίστηκαν για περίπου τρεις ώρες.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr o  πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, «το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ήταν αρκετά καλό αν και δεν αγγίξαμε την απόλυτη πληρότητα. Υπήρξαν αρκετά δωμάτια που έμειναν κενά ενώ υπήρξαν και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου που έρχεται αναμένουμε υψηλή πληρότητα καθώς ήδη βρισκόμαστε στο 90%».

Όπως εξηγεί ο κ. Δαφαλιάς, «η απουσία δρομολογίων του Οδοντωτού, έχει επηρεάσει κυρίως τις μονοήμερες εκδρομές και τις σχολικές εκδρομές όπου υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις και όχι τις κρατησεις. Σαφώς αν τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, και η εικόνα στην πόλη θα ήταν διαφορετική με περισσότερο κόσμο αυτά τα δύο τριήμερα. Κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει αυτό, το μόνο που έχουμε αντιληφθεί είναι ότι έχει καθαριστεί η γραμμή. Να σημειώσουμε ότι οποιοδήποτε πρόβλημα στον οδοντωτό εμφανίζεται  όταν υπάρχει κακοκαιρία».

Όπως επισημαίνει ο κ. Δαφαλιάς, μετά το τριήμερο και της 25ης Μαρτίου αυτό που ακολουθεί για τον ξενοδοχειακό κλάδο στην περιοχή είναι η αβεβαιότητα. «Αυτό που έχουμε να αναμένουμε πλέον είναι το Φεστιβάλ του  Χελμού το οποίο έχει ανακοινωθεί και θα γίνει 21-24 Ιουνίου. Πρόκειται για μία διοργάνωση που σίγουρα και αυτή τη φορά θα φέρει κόσμο στην περιοχή ενώ η προπώληση θα ξεκινήσει τον Μάιο» καταλήγει ο κ. Δαφαλιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις