Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Φωκίων Ζαΐμης αποχαιρετά τον Καλαβρυτινό Ιωάννη Βαρδακαστάνη

Ο Φωκίων Ζαΐμης αποχαιρετά τον Καλαβρυτι...

Ο εκλιπών επί σειρά ετών συμμετείχε στην αναπαράσταση των γεγονότων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στην ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας, ως Ασημάκης Ζαΐμης

Τη βαθιά του οδύνη εκφράζει με ανακοίνωση του, ο Φωκίων Ζαΐμης, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, για τη ξαφνική απώλεια του Καλαβρυτινού Ιωάννη Βαρδακαστάνη στα 62 του μόλις χρόνια.

Ο εκλιπών όπως τονίζει ο κ. Ζαΐμης, εκτός από δημιουργός εξαιρετικών Καλαβρυτινών γλυκών, και της παραδοσιακής τυρόπιτας, ήταν πολύ αγαπητός και δραστήριος άνθρωπος:

«Ως απόγονος της ιστορικής οικογένειας Ζαΐμη, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ως ένδειξη τιμής και σεβασμού στον εκλιπόντα,  που επί σειρά ετών συμμετείχε στην αναπαράσταση των γεγονότων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821  στην ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας, ως Ασημάκης Ζαΐμης, όντας μέλος της θεατρικής ομάδας Καλαβρύτων.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο γιος του εκλιπόντος, Νίκος Βαρδακαστάνης, θα συνεχίσει την παράδοση συμμετέχοντας στις επετειακές εκδηλώσεις για τη κήρυξη της Επανάστασης τους 1821».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις