Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Βαρδακαστάνης του "Γρι Γρι"

Καλάβρυτα: Κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τετ...

Η είδηση του ξαφνικού του θανάτου στα 62 του μόλις χρόνια σκόρπισε λύπη και συγκίνηση στην περιοχή των Καλαβρύτων αλλά και στην Πάτρα

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαβρύτων, στη μνήμη του Καλαβρυτινού και αγαπητού σε όλους, Γιάννη Βαρδακαστάνη ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από την ζωή την Τρίτη 12/3, αναβάλλεται η επετειακή εκδήλωση της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2024 στο Λειβάρτζι Καλαβρύτων.

Ο Γιάννης Βαρδακαστάνης υπήρξε δημιουργός εξαιρετικών παραδοσιακών Καλαβρυτινών γλυκών, αλλά και της νόστιμης & με ξεχωριστή συνταγή, Καλαβρυτινής του τυρόπιτας που καθημερινά γίνεται ανάρπαστη, στο καφέ – ζαχαροπλαστείο με την χαρακτηριστικά επωνυμία "Γρι- Γρι" στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων, απέναντι από την είσοδο του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ο εκλιπών συμμετείχε επί σειρά ετών & στην αναπαράσταση των γεγονότων της Ελληνικής επανάστασης του 1821 στην ιστορική Ιερά μονή Αγίας Λαύρας, ως Ασημάκης Ζαΐμης.

Η κηδεία του 62χρονου Γιάννη Βαρδακαστάνη, τελέστηκε σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι από τον καθεδρικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα και ετάφη στη συνέχεια στο κοιμητήριο των Καλαβρύτων.

Ο Γιάννης Βαρδακαστάνης ήταν παντρεμένος με την Ελένη Βαρδακαστάνη, η οποία καταγόταν από την Αιτωλοακαρνανία και είχε δύο παιδιά, την Αικατερίνη και το Νίκο ενώ είχε τη χαρά να δει και μία εγγονή, την Ελένη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις