Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χάος στη διανομή στολών από πλήρωμα- Κλήθηκε το ΣΔΟΕ- Ατελείωτες ουρές και στολές που δεν... έμοιαζαν

Πάτρα: Χάος στη διανομή στολών από πλήρω...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Aπιστευτες σκηνές

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν χθες στην περιοχή της Άνω Πόλης, όπου γινόταν η διανομή στολών για πλήρωμα το οποίο σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες, αριθμεί πολλές χιλιάδες άτομα.

Πρόκειται για πλήρωμα μέλη του οποίου είναι κατά κύριο λόγο μαθητές σχολείων της Πάτρας, με θέμα εμπνευσμένο από τη κινηματογραφική παραγωγή της προηγούμενης χρονιάς.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στο thebest.gr, η διανομή γινόταν στο υπόγειο καφετέριας στο οποίο η πρόσβαση γινόταν μέσω μιας μικρής σκάλας. Εκτός της καφετέριας οι ουρές όσων ανέμεναν να παραλάβουν στολές ήταν τεράστιες ενώ η διαδικασία αναμονής διήρκεσε για περισσότερες από 5 ώρες με νεαρούς στημένους στο σημείο να αντιδρούν εκνευρισμένοι και να μεταδίδουν εικόνες στα social media με τα ανάλογα…. Γαλλικά.

Σε απόγνωση βρίσκονταν δε όσοι διαπίστωναν λάθος στο μέγεθος ή προβλήματα στη στολή και για να βγάλουν άκρη θα έπρεπε να περιμένουν ξανά στην ουρά που δεν τελείωνε.

Τα… όργανα ξεκίνησαν ωστόσο όταν πολλοί από αυτούς που παραλάμβαναν στολές μετά από ώρες αναμονής, διαπίστωναν ότι στην πλαστική σακούλα βρισκόταν μια στολή που δεν έμοιαζε με τη στολή που είχαν δει στην Αγορά Αργύρη όπου και η έκθεση των στολών των πληρωμάτων. Υπήρξε εκνευρισμός ενώ κάποιος από τους διαμαρτυρόμενους κάλεσε το ΣΔΟΕ, συνεργείο του οποίου έφτασε στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ήταν πολλοί αυτοί που έφυγαν χωρίς στολή αν και είχαν δώσει προκαταβολή, ενώ κάποιοι άλλοι, μπρος στο χάος που επικράτησε, επέλεξαν να χαρίσουν την προκαταβολή και να μην βγουν στο καρναβάλι. 

Άλλη μια ιστορία χάους με πρωταγωνιστές πληρώματα που προκαλούν ατελείωτες ουρές βαρετής ομοιομορφίας στην παρέλαση και μόνιμο πονοκέφαλο στο Πατρινό καρναβάλι, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταστεί δυνατόν να  αντιμετωπιστεί ή έστω να περιοριστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις